0

Rosemary Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Rosemary masturbator doggy style - Pluto zou haar doen!

Rosemary is niet het meisje van jouw dromen, maar zij is wel het sletje uit jouw natte dromen. Blonde haren en blauwe ogen heeft Rosemary niet en grote tieten heeft ze ook al niet, maar deze snollebol heeft wel zachte ronde billetjes waar je lekker in mag knijpen *pets* en een lekker soepel kutje om hem in te steken.

Rosemary is een doggy style masturbator met een lengte van 22 cm. en een hoogte van 8 cm. De sextoy is gemaakt van levensecht en buigzaam TPR-materiaal en is zeer gedetailleerd vormgegeven. De billen zijn voorzien van 2 openingen, een strakke, gladde anus en een levensechte vagina met openstaande schaamlipjes. Aardig detail: op de linkerbil zit een roos-tattoo. 

De schachten zijn voorzien van zachte ribbeltjes en nopjes die de penis extra fijn stimuleren. Wat wil een man nog meer? Kan ze toevallig óók nog vibreren? Jazeker! Bij de masturbator zit een bullet vibrator die je in een van de twee openingen kunt stoppen. Tijdens het neuken word je nog eens extra gestimuleerd door heerlijke vibraties die je traploos kunt regelen met de afstandsbediening.

Waar wacht je nog op? Neem Rosemary op-z'n-hondjes en BLAF haar helemaal vol.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Sally Masturbator

€ 54,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Cleo Masturbator

€ 52,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Down'In Daisy Petite Masturbator

€ 88,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Angel 1 Masturbator

€ 64,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis