0

Clitoral Pump Oplaadbare Luchtdrukvibrator - Paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Clitoral Pump Oplaadbare Luchtdrukvibrator - Paars

Vind je hem er niet guitig uitzien? Alsof hij elk moment kan gaan ROEPTOETEREN. Maar toeteren doet deze luchtdruk vibrator gelukkig niet, hij kan wel iets anders leuks, namelijk: heerlijk zachtjes aan de clitoris zuigen. Dat doet dit apparaatje met zijn zachte siliconen mondje, dat voor extra stimulatie is voorzien van kleine stimulerende nopjes.

De meeste luchtdruk stimulators stimuleren de clitoris alleen met pulserende luchtdrukgolven, de Clitoral Pump Oplaadbare Luchtdrukvibrator van het merk CalExotics kan naast zuigen ook nog eens aangenaam vibreren. De Clitoral Pump heeft in totaal 12 standen. Deze zijn eenvoudig te bedienen met de drukknopjes op het handvat.

De Clitoral Pump is 15 cm. lang, compact en buigzaam en 100% waterdicht, wat makkelijk is bij het schoonmaken. Het speeltje is oplaadbaar met het bijgeleverde usb-kabeltje. Na 80 minuten laden is de accu vol en kun je plusminus 1 uur spelen.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+