0

Fifty Shades Freed Luchtdruk Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fifty Shades Freed Luchtdruk Vibrator

Heb je het boek gelezen? Of misschien de film gezien? In Fifty Shades Freed stappen Christian en Anastasia in het huwelijksbootje. Al dobberend in dat bootje vraagt Anastasia vertwijfeld aan Christian: “Hoe krijgen jij en ik die huwelijksnacht in godsnaam nog een beetje spannend?" Deze vraag komt nergens in het boek/film voor, maar stel dat Anastasia hem had gesteld. Hoe zou Christian hebben geantwoord? Hij zou hebben geglimlacht en gezegd: "Ik neem vannacht de Sweet Release mee."
Anastasia: "Wat is dat?"
Christian: "De Sweet Release maakt onderdeel uit van de Fifty Shades Freed collectie en is een vibrator die met vacuüm zuigtechniek en vibraties de clitoris stimuleert. Deze luchtdruk vibrator heeft een zacht zuigmondje dat over de clitoris heen gaat. Er zijn 4 verschillende zuig patronen en 4 zuig snelheden. Tezamen met de vacuüm zuigtechniek zijn er 3 verschillende vibratie snelheden. Met de drukknopjes op het handvat regel je alle functies. De vibrator is gemaakt van zacht en glad siliconen materiaal. De afmetingen zijn: 11 cm. (lengte) en 6 cm. (hoogte). De stimulator is spatwaterdicht en kan met de bijgeleverde USB-kabel worden opgeladen.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+