0

Womanizer Inside Out

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Inside Out - Rabbit vibrator op luchtdruk

Net als de rabbit vibrator is ook de Womanizer Inside Out een dubbele vibrator, met dit verschil dat deze Womanizer trillingen combineert met luchtdruk. De gekromde staafvibrator masseert de inwendige G-spot optimaal met krachtige en diepe vibraties; gelijkertijd wordt de clitoris gestimuleerd met de unieke Pleasure Air technology waarbij pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Deze tintelende sensatie heeft veel weg van orale seks in combinatie met stimulatie met de vingers. Vrouwen komen hierdoor snel en intens tot een climax. Doordat de clitoris niet wordt aangeraakt wordt de kans op overstimulatie klein zodat het mogelijk wordt meerdere keren na elkaar klaar te komen.

De Womanizer Inside Out is gemaakt voor vrouwen die naast clitorale stimulatie ook graag wat in hun vagina willen voelen. De toy heeft een wat merkwaardige vorm en juist daardoor zit hij bij elke vrouw altijd perfect. Dat komt doordat de slanke staafvibrator bijzonder flexibel is zodat het gedeelte met het zuigmondje altijd goed op de clitoris is te plaatsen. De staafvibrator kan in 12 verschillende snelheden vibreren en de clitoris stimulator heeft 12 luchtdrukstanden. De intensiteit van de luchtdruk en de vibraties kunnen apart van elkaar ingesteld worden. Zo kun je de luchtdruk op zijn laagste stand heel zachtjes laten zuigen en de staafvibrator in zijn hoogste stand hard laten trillen. Er zit vast en zeker een favoriete stand tussen.

De Womanizer Inside Out kun je meenemen onder de douche en in bad, het speeltje is volledig waterdicht. Dit is ook handig bij het schoonmaken, gebruik daarbij gewoon wat toycleaner. De Inside Out is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Bij de kabel zit ook een aparte stekker zodat je de toy zowel met een USB-aansluiting als in het stopcontact op kunt laden. De Womanizer wordt geleverd met extra kapje en een luxe toy bag.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+