0

Womanizer Pro W500 - Tattoo

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Pro Tattoo

Van een tattoo krijgen de meeste mensen later spijt, maar de Womanizer Pro Tattoo wil je nooit meer kwijt. Dit klinkt als reclame, maar dat heeft de Womanizer niet nodig. Dit met talloze prijzen bekroonde clitoris speeltje werkt zó goed en is zó verslavend, dat je het heel vaak wilt gebruiken. Als je met jezelf ligt te spelen, maar ook als je met jouw partner vrijt en graag wat extra stimulatie wenst. De Womanizer is geen gewone vibrator, die stimuleert door te trillen. Het is een stimulator die met pulserende luchtdrukgolven zachtjes aan de clitoris zuigt. Hoe het werkt?

Je clitoris wordt zachtjes naar binnen gezogen en door de pulsaties van de luchtdruk ervaar je een fantastische stimulatie die je in no time een ongekende climax bezorgen. De zuigende sensatie heeft veel weg van orale seks, waarbij de minnaar zachtjes aan de clitoris zuigt en daarbij vakkundig zijn vingers gebruikt. Doordat tijdens het stimulatieproces de clitoris niet wordt aangeraakt, ontstaat er minder gauw het vervelende probleem van overstimulatie. Daardoor lukt het vrouwen om meerdere keren na elkaar tot een orgasme te komen. De ervaring leert dat met de Womanizer vrouwen niet alleen snel maar ook heel intens klaarkomen. Bovendien duurt de climax langer dan normaal.

De Womanizer Pro W500 Tattoo is 100% waterdicht en heeft 12 pulsatiesterktes, zodat jij langzaam aan het gevoel kunt wennen en steeds een stapje verder kunt gaan. Deze Womanizer heeft een stoer tattoo design en is inclusief USB-oplaadkabel, satijnen opbergzakje, XL stimulatiekapje en handleiding.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+