0

Vibrerende masturbatiehoes

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Vibrerende masturbatiehoes - Masturberen + Vibreren

Er zijn van die momenten dat je botergeil bent... Maar ook te moe bent om je even vlug af te trekken. Op zulke momenten is de vibrerende masturbatiehoes een effectief hulpje. Deze hoes is zacht en rekbaar en schuif je over jouw stijve penis, tot vlak onder de eikel. De hoes is voorzien van een ingebouwde platte vibrator die je eenvoudig met een schuifregelaar kunt aanzetten. Activeer je de trillingen van de hoes, dan kun je jezelf gaan aftrekken. Vermoei jezelf vooral niet! De krachtige trillingen doen het meeste werk! Door de vibraties wordt de penis niet alleen extra gestimuleerd, je zult ook merken dat je krachtiger gaat klaarkomen. Daar val je vast heerlijk van in slaap.

*snurk*

De vibrerende masturbatie hoes is gemaakt van TPR materiaal dat niet alleen lekker zacht is maar ook heel rekbaar is, zodat de masturbator om elk formaat penis past. De masturbatiehoes heeft een geribbelde structuur die je bij elke op- en neergaande beweging voelt. Afmetingen: 7 cm lengte en 3,8 cm diameter.

De vibrerende masturbatoehoes heeft volgens ons eigenlijk alleen maar voordelen: de hoes zit comfortabel, is eenvoudig in gebruik en is waterdicht zodat je hem makkelijk onder de lopende kraan kunt schoonmaken. Dit handige masturbatie speeltje gaat een lange tijd mee, is klein en compact en kun je dus overal mee naartoe nemen en voor de lage prijs is hij zeker het proberen waard. Een batterijtje krijg je erbij. Veel plezier met deze vibrerende masturbatie toy.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+