0

Opblaasbare dildo in het zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Grote opblaasbare dildo in het zwart

Bij een ontzettende grote lul kun je aan de buurman denken (die dikke) of aan je collega (zak hooi). Maar weet je wat pas écht een ontzettende grote lul is? Dat is de opblaasbare dildo van het merk Trinity Vibes. Die is niet gewoon groot, die is idioot groot. Hij is maar liefst 27.90 cm. lang. Pomp je met de knijpbal de lul vol met lucht, dan voel je hem in je opzwellen tot wel 15.9 cm in omtrek. Dat is ontzettend dik! Krijg jij nu geen lucht meer? Laat dan de dildo snel weer leeglopen met het ontluchtingsventiel. Dat lucht op.

De zwarte opblaasbare dildo is natuurgetrouw vormgegeven. De lul heeft onderaan de eikel huidplooien en op de schacht bevinden zich dikke aderen/ribbels die zorgen voor extra stimulatie. De pik is gemaakt van rubber en voelt zacht aan. Hij is ook stijf, waardoor je ermee naar hartelust kunt penetreren. Hoe je dit het lekkerste doet?

Tip: Hoe je jezelf met een opblaasbare dildo het lekkerste kunt neuken? Wissel af in de dikte van de dildo. Met een dildo die je kunt oppompen kun je variëren in dikte. Dat doe je door met de knijpbal de dildo te vullen met lucht en vervolgens weer leeg te laten lopen, om vervolgens de dildo weer op te pompen, etc. Als je op deze manier gaat masturberen, zul je heftiger gaan klaarkomen.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Inflatable Suction Cup Dildo - Zwart

€ 65,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
XXL opblaasbare dildo

€ 70,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Tom of Finland Toms Opblaasbare XL Dildo

€ 81,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis