0

Zwarte Opblaasbare Dildo

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Zwarte Opblaasbare Dildo

Lekker pompen, maar dan anders! Deze zwarte dildo kun je met het handpompje oppompen met lucht en kan zodoende opzwellen tot wel 10 cm. in diameter. Dat is héél dik. Hoe dat voelt? Alsof je een PAARD in de gang hebt staan! Met het ontluchtingsventieltje laat je snel weer lucht uit de dildo ontsnappen. Zo krijg jij weer wat lucht.

Het geeft een heel geil gevoel om zo enorm te worden opgevuld. Maar nog spannender is het om te variëren in dikte. Dat doe je door de dildo snel op te pompen en vervolgens weer leeg te laten lopen en daarna weer vlug op te pompen, enz. Door op deze manier te masturberen voel jij keer op keer een vreselijk dikke lul in jou opzwellen en heb je nauwelijks meer iets anders nodig om tot een hoogtepunt te komen.

De opblaasbare dildo is realistisch vormgegeven en is volledig opgepompt zo'n 24 cm. lang. De penisvorm aan de schacht is 5 cm verdikt en de verdikking laat zich tot een diameter van 10 cm oppompen. De opblaasbare dildo is buigzaam en ook geschikt voor anaal gebruik.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+