0

Renegade Opblaasbare Dildo

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Renegade Opblaasbare Dildo - Lekker pompen!

Vergeleken met de Renegade opblaasbare dildo is een gewone dildo maar een saaie lul. Want de Renegade dildo uit de Master Series collectie kun je met een knijpbal oppompen tot meer dan 10 centimeter in diameter. Dat is héél dik. Het voelt heel geil om zo enorm te worden opgevuld. Lekker pompen dus! Wordt het je allemaal wat te intens, omdat jijzelf nu geen lucht meer krijgt? Dan kun je eenvoudig met het ontluchtingsventiel wat lucht uit de dildo laten lopen. Dat lucht op. Pffffff

De zwarte Renegade opblaasbare dildo heeft een realistisch uiterlijk. Zo is hij voorzien van een mooie, gladde eikel en heeft hij aderen rondom de schacht. De penis is gemaakt van body safe latex en TPR en voelt lekker glad aan. Het speeltje is zowel geschikt voor vaginaal als anaal gebruik. Ons advies: gebruik wat glijmiddel op waterbasis. Afmetingen: 19.50 cm. (lengte), 16.00 cm. (invoerdiepte), 5.00 cm. (minimale diameter), op te pompen tot 10 / 11 cm.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Leviathan Giant Inflatable Dildo with Internal Core

€ 97,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
XXL opblaasbare dildo

€ 70,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Tom of Finland Toms Opblaasbare XL Dildo

€ 81,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Latex Dildo Opblaasbaar

€ 32,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis