0

G-Girl Realistische Dildo Met Zuignap - 11.5 cm

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

G-Girl Dildo- Style 5

Hij ziet er een beetje uit als lulletje rozenwater in eigen persoon. Maar pas op hoor! Dit doetje doet je verbazen als je hem gaat gebruiken. De G-Girl Dildo – Style 5 van You2Toys is niet voor niets een van de best verkochte kleine dildo's uit ons assortiment. De dildo is 13 cm. lang en heeft een omtrek van slechts 2,5 centimeter. Dit slanke maatje maakt de dildo heel geschikt voor beginners. Daarnaast is hij ook ideaal voor spannende anale spelletjes.

De G-Girl Dildo heeft een realistisch uiterlijk. Naast dat hij een witte huidskleur heeft, bezit hij ook een roze gladde en wat verdikte eikel, met eronder kleine huidplooitjes en rond de stam bevinden zich gedetailleerde aderen, die tijdens het penetreren voor extra stimulatie zorgen. Het speeltje is gemaakt van veilig PVC, is heel buigzaam en heeft een brede krachtige zuigvoet, zodat je handsfree kunt genieten.

De G-Girl Dildo is lekker laag geprijsd. Je koopt dus een pikkie voor een PRIKKIE.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+