0

LELO - Bruno Prostaat Massager - Paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Lelo - Bruno Prostaat Massager Paars

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

BRUNO staat voor simpel, kracht en elegantie. Door zijn 6 verschillende standen zorgt de elegante silicone vorm voor een verbazingwekkende kracht, precies waar de veeleisende man het liefste zijn grotere, betere, langere en meer intensieve orgasmes heeft, inclusief fel begeerde hands-free orgasme. Hij wordt gemakkelijk opgeladen via de USB en is 100% waterdicht. Of je het nu voor de eerste keer doet of de duizendste, BRUNO biedt je een ongeëvenaarde ervaring. Super krachtige vibraties door twee motoren, een aan elke kant. 6 unieke vibrerende settings met een gemakkelijke bediening. Het slimme ontwerp dient om prostaat te stimuleren. 100% waterdicht en oplaadbaar via USB voor veelzijdigheid. Superzacht silicone glijdt makkelijk en voelt ongelooflijk aan. 1 jaar garantie en 10 jaar garantie op plezier.

Alternatieven die wij aanraden
-
+