0

Nexus Revo Stealth - Prostaatvibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Nexus Revo Stealth - Draaiende, vibrerende prostaat vibrator

Voor mannen die al wat ervaring hebben met prostaat massage is de Nexus Revo Stealth een musthave. Deze prostaat vibrator kan namelijk niet alleen krachtig en intens vibreren, maar dit kleine anaal speeltje is ook voorzien van een top die draaiende bewegingen kan maken. Je zult versteld staan hoe fijn deze draaiende massage aanvoelt tegen de prostaat. Het is een compleet andere sensatie dan wanneer je een gewone standaard vibrerende massager gebruikt. De rotaties van de heel zachte, flexibele top voelen echt alsof een ronddraaiende vinger jouw prostaat stimuleert.

De Nexus Revo Stealth heeft 2 rotatie snelheden (langzaam en snel) en er zijn 6 vibratiestanden met verschillende vibratiepatronen. Alle standen kun je eenvoudig bedienen met de draadloze afstandsbediening. Met een druk op de knop zet je de rotaties aan of uit. Verlang je naar meer stimulatie, dan druk je op de knop met de vibraties. Je kunt ervoor kiezen alleen te vibreren of alleen te roteren. Maar vibratie + rotatie kan ook. Het kleine kastje heeft een bereik van ongeveer 15 meter, waardoor het mogelijk de remote aan jouw partner te geven. Dan mag jouw lief jou verwennen! Tip: Vergoot jouw eigen genot (en de spanning bij jouw partner) en laat je vastbinden en/of blinddoeken.

De Nexus Revo Stealth heeft een schacht die is gemaakt van zachte siliconen en de voorkant is voorzien van kleine nopjes die tijdens het spelen het gebied rondom de anus stimuleren. De Nexus masseert niet alleen de prostaat, maar ook het perineum. Het ‘perineum’ is het gebied tussen de testikels en de anus. Dit gedeelte bestaat voornamelijk uit spieren en huid en zit bomvol met zenuwuiteinden. Daardoor is het perineum bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels. Door druk uit te oefenen op dit genotsplekje kan een erectie worden geïntensiveerd. En een hardere erectie betekent een heftiger orgasme.

De Nexus is oplaadbaar door middel van de bijgeleverde USB-kabel. De kabel is eenvoudig aan de vibrator te bevestigen door middel van een praktisch magnetisch systeem.

Afmetingen:
Lengte: 14,50 cm.
Invoerdiepte: 9.00 cm.
Maximale diameter: 3.50 cm.
Minimale diameter: 2.00 cm.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+