0

Fleshlight Girls - Angela White Entice

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Girls - Angela White Entice

Tits & Ass, oftewel: Tieten en Kont. Daar kijken we graag naar bij Angela White. Maar het blijft bij kijken. En dat is jammer. Want zou je die reet van die meid niet eens heerlijk zélf willen neuken? Jouw natte droom komt uit met de Fleshlight Girls - Angela White Entice. Deze zeer realistische anus masturbator is een exacte kopie van de gebleekte anus van de bekende pornoster. De masturbator heeft een binnenvoering die is voorzien van ongekend echte details. Steek je jouw stijve in het heerlijk zachte materiaal en laat je hem langs de billen naar binnen glijden, dan voelt het écht alsof je Angela White in haar kont naait. Hoorde je haar nou gillen? De stimulerende noppen en ribbels zorgen ervoor dat jouw penis optimaal gestimuleerd, waardoor jij tot een explosief orgasme komt.

Door de plastic behuizing heb je altijd een goede grip op de masturbator. De sleeve is verwijderbaar, zodat je hem eenvoudig schoon kunt maken. Gebruik voor deze Fleshlight altijd glijmiddel op waterbasis om het SuperSkin materiaal te beschermen. Reinig het met toycleaner na elk gebruik.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+