0

Fleshlight Girls - Kimmy Granger Rebel

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Girls - Kimmy Granger Rebel

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kimmy Granger heeft alles waar een vrouw aan moet voldoen. Ze is mooi en intelligent en heel sportief en creatief. Ze spreekt vloeiend Chinees en speelt virtuoos op de triangel. Maar wat heb je daaraan? Daar kom je niet voor naar Masturbator.nl. Je komt voor haar kut. Pardon. De Kimmy Granger Rebel masturbator uit de Fleshlight Girls collectie is een exacte kopie van het kutje van Kimmy Granger. De vagina ziet er niet alleen levensecht uit van buiten, maar voelt ook van binnen opvallend realistisch aan. Het Real Feel Super Skin is zacht en soepel en voelt aan als een echte huid. De vagina is van binnen voorzien van een genopte structuur. Deze indrukwekkende binnenstructuur zorgt voor een intense stimulatie wanneer de eikel steeds verder door de sleeve naar binnen glijdt. De stevige huls zorgt voor een goede grip en een discrete look. De uitneembare sleeve is te reinigen met water en toycleaner. Vergeet niet om glijmiddel op waterbasis en Fleshlight Onderhoudspoeder mee te bestellen. Hierdoor geniet je meer en langer van je masturbator.


Advies

1. Wat is een Fleshlight?
2. Waarom een Fleshlight kopen? Wat zijn de 3 voordelen?
3. Welke Fleshlights zijn er? Wat zijn de verschillen?
4. Handige en spannende hulpmiddelen
5. Voordelige starters pakketten
6. Hoe maak je de Fleshlight schoon?
7. Hoe lang gaat hij mee?
8. De geschiedenis

Alternatieven die wij aanraden
-
+