0

Fleshlight - Pink Lady Original Butt

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Pink Lady Original - Butt - Sextoy voor anale seks

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

De Pink Butt Fleshlight Original ziet er niet uit als een echte kont, maar voelt wel aan als een echte kont. Dat komt door het materiaal waarvan deze kunst anus is gemaakt, dat is het zogenaamde Real Feel Super Skin®. Dit hoogwaardig gepatenteerd materiaal heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt. De anus is zacht, warm en rekbaar en met wat glijmiddel lekker nat. De Pink Butt Fleshlight heeft duidelijk een nauwere opening met hetzelfde binnenkanaal als de Fleshlight Pink Lady.

De Fleshlight omsluit de penis, en geeft een ongelooflijk realistisch gevoel. Plaats de voorgevormde 'gel insert' in warm kraanwater om hem op de ideale temperatuur te brengen voor een nog realistischer effect. De gel insert geeft het gevoel van een warme fluweelzachte huid, en is 100% veilig. De uitneembare gel insert is omgeven door een aantrekkelijke en sterke behuizing, die eruit ziet als een doodgewone zaklamp. De Fleshlight is makkelijk hanteerbaar en schoon te maken, ontworpen om discreet op te bergen en is onverslijtbaar.

 


Advies

1. Wat is een Fleshlight?
2. Waarom een Fleshlight kopen? Wat zijn de 3 voordelen?
3. Welke Fleshlights zijn er? Wat zijn de verschillen?
4. Handige en spannende hulpmiddelen
5. Voordelige starters pakketten
6. Hoe maak je de Fleshlight schoon?
7. Hoe lang gaat hij mee?
8. De geschiedenis

Alternatieven die wij aanraden
-
+