0

Mistress - Paris XL Masturbator Met 2 Openingen

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Mistress - Sophia XL donkere masturbator Met 2 Openingen

Vrouwen van kleur... Hou toch op met je vrouwen van kleur! Wij van Masturbator.nl zeggen gewoon: lekkere donkere meiden! Die zijn prachtig om te zien. En waar kijken we dan het liefste naar? Precies: naar hun achterkont. Kant. Pardon. Daarom verkopen we vanaf vandaag de Mistress - Sophia XL Masturbator met 2 openingen: een vagina en een anus. Deze realistische XL masturbator is gemaakt van zeer zacht en flexibel materiaal dat aanvoelt als een echte huid. De masturbator is binnenin de vagina- en anusopening voorzien van ribbels en noppen waardoor je het gevoel krijgt een (bijna) echte vrouw te neuken. De structuur van de schacht zorgt bovendien voor een optimale stimulatie bij elke stoot. Deze XL masturbator staat stevig op ieder gladde ondergrond en geeft zo voldoende grip en houvast. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis voor extra comfort. De masturbator is makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en een toycleaner. De sleeve binnenin is niet uitneembaar. 

Bijna vergeten.. Hadden we al verteld dat deze grote masturbator Sophia heet? En dat Sophia ALTIJD zin heeft? Je hoeft maar te roepen - SOPHIA !!! - en ze komt aangerend.

Alternatieven die wij aanraden
-
+