0

LELO - Sila Cruise Sonic Luchtdrukvibrator - Aqua

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Geniet van een heerlijke clitorisstimulatie met deze vrolijk uitziende LELO Sila Cruise Sonic. Het merk LELO besteed veel aandacht aan kwaliteit en gebruikersgemak dus je zult zeker lang plezier hebben van deze luxe toy. Deze luchtdrukvibrator heeft een compacte vorm waardoor je altijd een goede grip hebt tijdens het gebruik. Het zachte siliconen mondje past perfect over je clitoris voor een optimale stimulatie. De vibrator heeft een krachtige motor en 8 verschillende luchtdruksnelheden. Je wisselt makkelijk van een subtiele naar een meer intense stimulatie. Bovendien is deze variant uitgevoerd met Cruise Control technologie; zodra de vibrator contact maakt met de huid, zullen de vibraties direct in kracht toenemen en dit zorgt zo voor een heerlijke climax. De vibrator is volledig waterproof en is gemaakt van zacht en glad body-safe siliconen. Hij wordt geleverd met een USB oplaadkabel waarmee je de vibrator snel en eenvoudig kunt opladen. Gebruik een beetje glijmiddel op waterbasis voor een extra comfortabel gebruik.

Maak de toy na gebruik schoon met een antibacteriƫle zeep en lauwwarm water of een toycleaner en dep hem droog met een pluisvrije doek. Berg hem weer op in de meegeleverde toybag.

Alternatieven die wij aanraden
-
+