0

Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

Het Duitse merk Satisfyer gaat op de luxe tour en komt met de Satisfyer Luxury Prêt-à-porter. Deze heel chique clitoris stimulator combineert luchtdrukgolven met vibraties. Het toestel ziet er bijzonder mooi uit en is afgewerkt met echt leer en glanzend metaal. Je wordt er hebberig van.

Het smalle handvat is lichtgebogen en is gemaakt van siliconen zodat je een goede grip hebt als je het speeltje vasthoudt. Ook prettig zijn de grote drukknoppen waarmee je de clitoris stimulator makkelijk bedient. Er zijn 10 vibratiestanden die je kunt combineren met 11 verschillende drukgolf opties. De Prêt-à-porter is uitgerust met 2 motoren die onafhankelijk van elkaar kunnen werken. Vind je de combinatie trillen + zuigen wat te intens worden, dan kun je er voor kiezen de vibrator alleen te laten zuigen of alleen te laten vibreren.

De stimulator is fluisterstil en is daarom erg discreet. Je kunt ermee in bad of onder de douche, de toy is 100% waterdicht. Hierdoor is de stimulator eenvoudig te reinigen met toycleaner en lauwwarm water. De Luxury Pret A Porter is voorzien van een siliconen coating waardoor hij prettige aanvoelt op de huid en veilig is voor het lichaam. De vibrator is oplaadbaar met het bijgeleverde usb-kabeltje.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Satisfyer Pro Traveler

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Satisfyer Pro 3 - Vibration

€ 38,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Satisfyer Pro 2 - Vibration

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

€ 31,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis