0

Womanizer Pro W500 - Mint Lace

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Pro Mint Lace

De Womanizer Pro W500 Mint Lace is vernieuwd en heeft nu geen 8 maar 12 luchtdrukstanden en is 100% waterdicht, zodat je ermee onder de douche of in bad kunt spelen. Dat de Pro zoveel standen heeft is vooral fijn voor vrouwen die een gevoelige clitoris hebben; zij kunnen langzaam aan het gevoel wennen en steeds een stapje verder gaan. In de eerste 3 standen zuigt de Womanizer Pro heel zachtjes, met strelende luchtdrukgolven, in de laatste standen masseert de stimulator stevig met sterk pulserende luchtgolven.

Met de + en – knop kun je vooruit en achteruit schakelen tussen de verschillende snelheden. De W500 Pro Mint Lace is afgewerkt met een Swarovski steentje dat meteen ook fungeert als aan- en uit knop. De Womanizer ziet er door dat steentje werkelijk schitterend uit! De Womanizer Pro is heel compact vormgegeven en ligt daardoor fijn in de hand. De stimulator is ideaal om tijdens het vrijen te gebruiken, wanneer je behoefte hebt aan wat extra stimulatie tijdens de penetratie.

Het witte siliconen zuigmondje is er makkelijk af te halen zodat je het na gebruik hygiënisch kunt schoonmaken met toycleaner en water. De Womanizer Pro werkt niet op batterijen maar je kunt hem opladen met het bijgeleverde usb-kabeltje. Je ontvangt bij deze clitoris stimulator een gratis toybag. Bestel voor nog meer plezier een fijn glijmiddel op waterbasis mee.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+