0

Massage Kaars One Love - 150 ml

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Met dit heerlijk geurende kaarsje van Eye of Love, creëer je in een handomdraai een romantische sfeer! Er komt een sensuele geuren mix van roos, jasmijn, lelie en vanille vrij die jullie zintuigen zal prikkelen. De feromonen zorgen ervoor dat hij sneller opgewonden raakt en jou nóg aantrekkelijker vindt. Wanneer het kaarsje gesmolten is kun je de olie gebruiken voor een ontspannende massage!

Gebruiksaanwijzing: steek de kaars aan en laat hem 15-20 minuten branden. Blaas de kaars uit en giet voorzichtig een klein beetje warme olie op je handen. Gebruik de olie voor een sensuele massage (niet geschikt voor op de intieme delen, navel en gezicht).

Let op: bij gebruik op een gevoelige huid kan verbranding of reactie van de huid optreden. Het is daarom aan te raden om de kaars altijd vooraf aan gebruik eerst op de huid te testen. Doe dit door de kaars na 15-20 branden uit te blazen, een druppeltje was op je handen te gieten en op de huid te testen.

Ingrediënten Sheaboter, Amandel olie, Druivenpit olie, Tarwekiem olie, Kokosnoot olie, jojoba-olie, Tocoferylacetaat, Estratetraenol, Geur

Alternatieven die wij aanraden
-
+