0

Latex Slip Met Opblaasbare Dildo En Buttplug

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Latex Slip Met Opblaasbare Dildo En Buttplug

Wanneer je wil masturberen dan gaat je broekje meestal uit, maar de bedoeling van deze latex slip is dat je hem aanhoudt. In de slip zitten namelijk 2 dildo's verborgen. De vrouw wordt dus dubbel gepenetreerd, terwijl het lijkt alsof ze een gewone slip draagt. De slip is gemaakt van kwaliteit latex dat rekbaar is en aanvoelt als een tweede huid. Door de elasticiteit zal de slip altijd goed passen.

De langste dildo is 12 cm. lang en heeft een eikel en aders op de schacht. De volledige gladde buttplug is wat korter  (11 cm. lang) en heeft een ronde top waardoor hij makkelijk is in te brengen. Met het handpompje kun je lucht in de dildo's pompen. Voor een extra gevuld gevoel kun je de dildo en buttplug flink oppompen. Maar je kunt er ook voor kiezen in dikte te variëren. Dat doe je door met de knijpbal de dildo en buttplug snel op te pompen en met het ontluchtingsventiel weer leeg te laten lopen, om vervolgens de speeltjes weer te vullen met lucht, enz. Wanneer je op deze manier gaat masturberen, zul je merken dat je veel heftiger klaarkomt.

Kortom, zin in spannende spelletjes? Trek deze latex slip aan. De mensen op straat zullen zich afvragen: waarom huppelt die meid zo vrolijk? Jij glimlacht terug en zou willen uitroepen: LEKKER VEEL POMPEN, MENSEN !!!

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+