0

Kleine roze opleg vibrator - 8 standen

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Kleine opleg vibrator krachtig en stil

Vind je het geen schatje? Wat is ‘ie leuk hè? Zo klein! Maar vergis je niet, deze kleine roze opleg vibrator van Frisky mag dan slechts 8 centimeter lang zijn, hij heeft een enorme krachtige motor die een harde trilling produceert. Zoals je misschien weet is een krachtige vibratie voor een opleg vibrator belangrijk. Alleen zo stimuleer je de clitoris of het gebiedje eromheen effectief en kom je krachtig en bevredigd klaar.

Maar een vibrator die hard trilt mag geen lawaai maken. De buurman (die dikke) hoeft niet mee te genieten! De opleg vibrator van Frisky is gelukkig MUIS stil, zodat je kunt genieten waar je maar wilt. Het vibratortje is ergonomisch vormgegeven zodat het de rondingen van jouw lichaam perfect volgt. Het speeltje is zacht als zijde en heeft een ronde, puntige top die heel geschikt is voor gerichte stimulatie van al jouw gevoelige plekjes. Druk op een van de vleugeltjes van de vlinder en scroll door de 8 spannende standen van vibratie totdat jij de perfecte setting vindt.

Het compacte formaat maakt dat de clitoris vibrator met gemak in de palm van jouw hand past. Hierdoor houd je tijdens het spelen totale controle. Ben je iemand die veel van huis is, dan is zo’n kleine ondeugd handig overal mee naartoe te nemen. Met de bijgeleverde USB-kabel kun je de vibrator opladen. Hieronder zal ik alle eigenschappen even op een rijtje zetten:

frisky-opleg-vibrator-202x300– Voor stimulatie van de clitoris
– Lengte: 8.00 cm
– Invoerdiepte: 5.00 cm
– Maximale diameter: 4.00 cm
– Minimale diameter: 3.00 cm
– Oplaadbaar
– Geluidsniveau: zeer stil
– Spatwaterdicht
– Materiaal: ABS (zijdezacht plastic)
– Vibratie sterkte: variërende trillingen
– Bediening: pushbutton
– Aantal vibratiestanden: 8
– Power: oplaadkabel usb
– Lengte oplaadsnoer: 1 meter
– Makkelijk mee te nemen

Alternatieven die wij aanraden
-
+