0

TENGA Standard - Soft Tube Cup

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Tenga Standard - Soft tube Cup

Met de Standard Soft tube Cup van het Japanse topmerk Tenga mag jij je handjes dichtknijpen. Letterlijk! Want door in de masturbator te knijpen bepaal jijzelf hoe krap je haar wil hebben. Kies jij voor een 18-jarig meisje of ga je voor haar oma van 80? Ons advies: Krapper = lekkerder. Waarom? Omdat de penis steviger wordt gemasseerd en gestimuleerd waardoor je niet alleen meer voelt maar ook krachtiger klaarkomt. 

De toy heeft aan de bovenkant een luchtgaatje. Door dat met je vinger af te sluiten, zal er een heerlijke zuigkracht ontstaan die het zaad uit je ballen trekt. Kan het allemaal nog lekkerder? Jazeker! In het ronde eindpunt van de masturbator bevinden zich maar liefst 29 kleine bobbeltjes die de eikel op en top verwennen. 

De Tenga Standard Soft tube Cup voelt aan de binnenkant dankzij een speciaal glijmiddel heel nat en glad aan en is voorzien van nopjes en ribbeltjes die voor een heerlijke stimulatie van de penis zorgen. De masturbator ziet er van de buitenkant niet uit als een sextoy, waardoor je hem heel discreet mee kunt nemen op reis.

Dit model is in principe bedoeld voor eenmalig gebruik. Wanneer je niet klaarkomt in de Cup of een dun condoom omdoet kun je hem vaker gebruiken.

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+