0

Dillio Mr. Smoothy - Paars

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Dillio Mr. Smoothy - Paars

Mogen wij je voorstellen aan Mr. Smoothy? Deze kale gladjakker naait je waar je bijstaat! Daar is de kleine, slanke dildo voor gemaakt. Mr. Smoothy is 14 cm. lang (invoerdiepte: 12.50 cm.) en heeft een diameter van slechts 2.80 cm. De Dillio Mr. Smoothy dildo van het merk PipeDream is vervaardigd uit topkwaliteit Amerikaanse rubber waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt en bijzonder flexibel is zodat hij meebuigt met elke beweging. Doordat de dildo een rechte, super gladde schacht heeft glijdt hij gemakkelijk naar binnen. Zijn brede platte voet zorgt ervoor dat je de dildo zowel vaginaal als anaal kunt gebruiken. De dildo past in de meeste strap-on harnassen, zodat de toy geschikt is voor mannen, vrouwen en partners die van pegging houden.

De brede voet aan de onderkant dient tevens als zuignap zodat je handsfree van de dildo kunt genieten. Kenmerkend aan alle typen Dillio dildo’s is dat hun zuignap zich superkrachtig vasthecht aan bijna elk glad en vlak oppervlak. Kortom, Mr. Smoothy is een ontzettende PLAKKER! Zelfs tijdens de meest wilde spelletjes blijft de zuignap stevig vastzitten. Je komt nooit meer van hem af. ;-)

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+