0

Fleshlight Warmer

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Warmer

De Fleshlight is de meest realistische kunstvagina die te koop is. Stop je jouw penis in de zachte, rekbare roze sleeve, dan is het net alsof je een echt kutje penetreert. Maar een echt kutje is niet alleen zacht en soepel, het is ook lekker warm. 

Met de speciale Fleshlight Warmer kun je jouw Fleshlight kunstvagina binnen slechts 5 minuten opwarmen tot wel 40 graden Celsius. Dat is natuurlijk de perfecte temperatuur voor een super realistische ervaring. Het is alsof je seks hebt met een vrouw van vlees en bloed. Het enige wat je hoeft te doen is de Fleshlight over de Warmer schuiven.

De warmer warmt op door middel van een USB kabel welke je in een USB poort of met behulp van een adapter in het stopcontact kunt steken. De warmer gaat automatisch uit om verbranding te voorkomen. Bovendien waterproof en met anti slip poten!

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+