Bekijk onze laatste recensies
Stoute jongen
12-09-2020
J'aime les massages de la prostate, et j'en ai de bons pour m'aider moi-même, ce qui est la meilleure chose à faire car ma partenaire n'aime pas ça parce que son doigt se fatigue très vite. En fait, je n'ai pas d'autres amis pour faire ça, pour leur demander ça. J'ai quelques masseurs avec tête rotative et quelques autres sans. Ceux avec la tête rotative étaient toujours les meilleurs pour moi, jusqu'à ce que je reçoive mon Loki (de Lelo) (ou bien : le Lelo Loki). Pour moi, le Loki est vraiment le meilleur stimulateur de prostate. Ses vibrations sont époustouflantes et dans de nombreuses options différentes, mais le mouvement (Loki seulement) de la tête de ce stimulateur est très, très bon. C'est comme un doigt qui renforce plus ou moins la prostate en la caressant. En tournant légèrement la poignée, il est très facile de masser la prostate dans une position et un emplacement légèrement différents de la prostate, ce qui est vraiment merveilleux. Le massage de la prostate est désormais bien meilleur que tout autre massage professionnel et facile à faire soi-même ! Il est préférable d'économiser son argent pour l'acheter, ce n'est pas bon marché mais cela en vaut la peine encore et encore !
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
12-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Stoute jongen
12-09-2020
Ich mag Prostatamassage und habe einige gute Prostatamassagegeräte, um mir selbst zu helfen, was das Beste für mich ist, da meine Partnerin es nicht mag, weil ihr Finger sehr schnell müde wird. Ich habe eigentlich keine anderen Freunde, die das tun, um sie das zu fragen. Ich habe ein paar Massagegeräte mit rotierendem Kopf und ein paar ohne. Die mit dem rotierenden Kopf waren immer die besten für mich, bis ich meinen Loki (von Lelo) (oder: den Lelo Loki) bekam. Für mich ist der Loki wirklich der beste Prostata-Stimulator. Seine Vibrationen sind erstaunlich und man hat viele verschiedene Optionen, aber die (nur Loki) Bewegung des Kopfes dieses Stimulators ist sehr, sehr gut. Er ist wie ein Finger, der die Prostata mehr oder weniger stärkt, indem er sie streichelt. Durch leichtes Drehen des Griffs ist es sehr einfach, die Prostata von einer etwas anderen Position aus und eine andere Stelle der Prostata zu massieren, das fühlt sich wirklich wunderbar an. Die Massage der Prostata ist jetzt wirklich viel besser als jede professionelle Massage und einfacher selbst durchzuführen! Es ist am besten, um Ihr Geld zu sparen, es zu kaufen, es ist nicht billig, aber es ist das Geld immer wieder wert!
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
12-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
strip
09-09-2020
I have to say it's almost real
MILF Masturbator - Vagina
MILF Masturbator - Vagina
09-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Stoute jongen
01-09-2020
I like prostate massage, and have some good prostate massages to help myself which is the best thing for me to do as my partner doesn't like it because her finger gets tired very quickly. I actually don't have any other friends to do that, to ask that. I have a few massagers with rotating head and a few without it. The ones with the rotating head were always the best for me, until I received my Loki (from Lelo) (or: the Lelo Loki). For me the Loki is really the best prostate stimulator. Its vibrations are astonishing and in many different option, but the (Loki only) movement of the head of this stimulator is very, very good. It's like a finger that more or less strengthens the prostate by stroking it. By slightly turning the handle it is very easy to massage the prostate in a slightly different position and location of the prostate, which feels really wonderful. Massage of the prostate is now really much better than any professional massage and easy to do yourself! It is best to save your money to buy it, it is not cheap but it is worth the money again and again!
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
01-09-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
strip
23-08-2020
net echt moet me inhouden
MILF Masturbator - Vagina
MILF Masturbator - Vagina
23-08-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Stoute jongen
17-08-2020
Ik hou van prostaatmassage, en heb een paar goede prostaatmassages om mezelf te helpen, wat is voor mij het beste om te doen, want mijn partner houdt er niet van omdat haar vinger heel snel moe is. En andere vrienden om dat te doen, om dat te vragen, heb ik eigenlijk niet. Ik heb een paar stimulators met roterende kop en een paar zonder dat. Degenen met het roterende hoofd waren altijd het beste voor mij, totdat ik mijn Loki (van Lelo) (of: de Lelo Loki) ontving. Voor mij is de Loki echt de allerbeste prostaat stimulator. Zijn vibraties zijn verbluffend en in heel veel verschillende mogelijkheden, maar de (alleen bij de Loki) beweging van het hoofd van deze stimulator is heel, heel goed. Het is als een vinger die de prostaat min of meer verstevigt door te strelen. Door het handvat iets te draaien is het heel gemakkelijk om de prostaat weer in een iets andere stand en plaats van de prostaat te masseren, wat echt heerlijk aanvoelt. Massage van de prostaat is nu echt veel beter dan welke professionele massage dan ook, en eenvoudig zelf te doen! Het beste is om je geld te sparen om het te kopen, het is niet goedkoop, maar het is zijn geld keer op keer waard!
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
LELO - LOKI Prostaat Massager - Zwart
17-08-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Otto
24-07-2020
Was für eine supercoole Sache! Es sieht komisch aus, also dachte ich zuerst: Funktioniert das für mich? Aber er funktioniert gut. Die Flügel oben sind sehr weich und flexibel, so dass Sie sie leicht um Ihren Penis falten können. Dann drücken Sie einfach den roten Knopf und der Manta beginnt zu vibrieren. Die Vibrationen fühlen sich sehr angenehm an und dringen tief in den Penis ein. Die ersten 3 Geschwindigkeiten fühlen sich für mich am tiefsten an. Der Manta hat auch Muster, meine Lieblingsposition ist die allererste. Wenn Sie es einschalten und die Flügel gegen die Unterseite der Eichel drücken, ist es, als würden Sie von jemand anderem befriedigt werden. Ich habe selbst eine Behinderung (Muskelkrankheit) und wichsen fällt mir nicht leicht. Der Manta ist ziemlich schwer, zumindest für mich, aber ich lege ihn einfach in meinen Schoß und der Masturbator erledigt den Job für mich. Hin und wieder bewege ich es oder ich bewege mich ein wenig. Die drei Knöpfe am Griff sind groß und können mit wenig Muskelkraft gedrückt werden. Ich mache das seitlich mit meiner Hand. Ich habe mehr vibrierende Sexspielzeuge, aber das Problem ist immer die Reinigung. Ich kann das nicht selbst machen, also muss das meine Haushaltshilfe machen. Und das fühlt sich so albern an. Ich kann den Manta ganz alleine reinigen. Ich benutze kein Gleitgel, weil ich denke, dass das zu viel Aufwand ist. Es funktioniert auch ohne. Das Material ist sehr weich. Zum Schluss noch ein Tipp. Wenn Sie es aufnehmen und zum ersten Mal einschalten, drücken Sie die rote Fun-Taste, es macht einfach nichts. Ich dachte: Der Akku ist leer, aber nach ein paar Stunden Ladezeit lässt er sich immer noch nicht einschalten. Ich habe die Lösung auf der Website des Herstellers gelesen: Sie müssen bei dem Manta beim ersten Mal die Tastensperre aufheben. Sie entsperren es, indem Sie die Taste (+) und die rote Fun-Taste gleichzeitig ca. 1-4 Sekunden lang drücken. Sobald Sie dies getan haben, vibriert der Manta kurz. Drücken Sie dann die rote Fun-Taste, um ihn einzuschalten.  Der vibrierende Masturbator Manta ist sehr empfehlenswert. Ein Renner für alle. Er funktioniert so gut und einfach, dass er ein bisschen süchtig macht. Schnappen Sie ihn sich schnell. 
Manta Masturbator - Groen
Manta Masturbator - Groen
24-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Otto
23-07-2020
Quel truc super cool ! Ça a l'air bizarre, alors j'ai pensé au début : est-ce que ça marche pour moi ? Mais ça fonctionne bien. Les ailes du haut sont très souples et flexibles, de sorte que vous pouvez facilement les replier autour de votre pénis. Ensuite, il suffit d'appuyer sur le bouton rouge et le Manta se met à vibrer. Les vibrations sont très agréables et pénètrent profondément dans le pénis. Les 3 premières vitesses sont les plus profondes pour moi. Le Manta a aussi des motifs, ma position préférée étant la toute première. Lorsque vous l'allumez et que vous pressez les ailes contre le fond du gland, c'est comme si vous étiez satisfait par quelqu'un d'autre. J'ai moi-même un handicap (maladie musculaire) et je ne peux pas m'en sortir facilement. Le Manta est assez lourd, du moins pour moi, mais je le mets sur mes genoux et le masturbateur fait le travail à ma place. De temps en temps, je le déplace, ou je le déplace un peu. Les trois boutons de la poignée sont larges et peuvent être actionnés avec peu de force musculaire. Je fais cela avec le côté de ma main. J'ai plus de jouets sexuels vibrants mais le problème est toujours le nettoyage. Je ne peux pas le faire moi-même, donc cela devrait être mon aide à domicile. Et c'est tellement ridicule. Je peux nettoyer le Manta tout seul. Je n'utilise pas de lubrifiant parce que je pense que c'est trop compliqué. Il fonctionne bien, même sans lui. Le matériau est très mou. Enfin, un conseil. Si vous le prenez et que vous l'allumez pour la première fois, donc que vous appuyez sur le bouton rouge amusant, il ne fera rien. J'ai pensé : la batterie sera vide, mais après quelques heures de charge, elle ne s'allumera toujours pas. J'ai lu la solution sur le site web du fabricant : il faut retirer le Manta de sa serrure à clé la première fois. Vous le débloquez en appuyant simultanément sur le bouton (+) et sur la touche rouge « fun », pendant environ 1 à 4 secondes. Une fois que vous avez fait cela, le Manta va vibrer brièvement. Appuyez ensuite sur le bouton rouge « fun » pour l'allumer.  Le masturbateur vibrant Manta est fortement recommandé. Un gagnant, pour tous. Il fonctionne si bien et si facilement qu'il crée une certaine dépendance. Vous pouvez l'attraper rapidement. 
Manta Masturbator - Groen
Manta Masturbator - Groen
23-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Otto
16-07-2020
What a super cool thing! It looks weird, so I thought at first: does that work for me? But it works well. The wings at the top are very soft and flexible, so you can easily fold them around your penis. Then you just press the red button and the Manta starts to vibrate. The vibrations feel very pleasant and penetrate deeply into the penis. The first 3 speeds feel the deepest for me. The Manta also has patterns, my favorite position being the very first. When you turn it on and you press the wings against the bottom of the glans, it is as if you are being satisfied by someone else. I have a disability (muscle disease) myself and cannot easily off jerk. The Manta is quite heavy, at least for me, but I just put it in my lap and the masturbator does the job for me. Every now and then I move it, or I move it a little. The three buttons on the handle are large and can be pressed with little muscle strength. I do that with the side of my hand. I have more vibrating sex toys but the problem is always cleaning. I can't do that myself, so that should be my home help. And that feels so silly. I can clean the Manta all by myself. I don't use lubricant because I think that's too much of a hassle. It works fine even without it. The material is very soft. Finally, a tip. If you take it in and turn it on for the first time, so press the red fun button, it won't do anything. I thought: the battery will be empty, but after a few hours of charging it still wouldn't turn on. I read the solution on the manufacturer's website: you have to remove the Manta from its key lock the first time. You unlock it by pressing the (+) button and the red fun button simultaneously, for about 1-4 seconds. Once you have done that, the Manta will vibrate briefly. Then press the red fun button to turn it on.  The Manta vibrating masturbator is highly recommended. A winner, for everyone. It works so well and easily that it is a bit addictive. You can quickly grab it. 
Manta Masturbator - Groen
Manta Masturbator - Groen
16-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Otto
10-07-2020
Wat is dit een super gaaf ding!! Hij ziet er raar uit, dus ik dacht eerst: werkt dat wel voor mij? Maar het werkt geweldig. Die vleugels bovenin zijn erg zacht en flexibel, dus die klap je makkelijk om je penis heen. Daarna druk je gewoon op de rode knop en de Manta begint te trillen. De trillingen voelen heel prettig en dringen diep de penis binnen. De eerste 3 snelheden voelen bij mij het diepste aan. De Manta heeft ook patronen, mijn favoriete stand is de aller eerste. Als je die aanzet en je drukt de vleugels tegen de onderkant van de eikel, dan is het net of je door iemand anders wordt bevredigd. Ik heb zelf een handicap (spierziekte) en kan mij niet zo makkelijk aftrekken. De Manta is redelijk zwaar, althans voor mij, maar ik leg hem gewoon in mijn schoot en de masturbator doet het werk voor mij. Af en toe verleg ik hem, of ik beweeg hem een beetje. De drie knoppen op het handvat zijn groot en zijn met weinig spierkracht in te drukken. ik doe dat met de zijkant van mijn hand. Ik heb meer vibrerende seksspeeltjes maar het probleem is altijd het schoonmaken. Dat kan ik niet zelf, dus dat zou dan mijn thuishulp moeten doen. En dat voelt zo lullig. De Manta kan ik helemaal zelf schoonmaken. Ik gebruik geen glijmiddel omdat ik dat teveel gedoe vindt. Ook zonder werkt ie prima. Het materiaal is heel zacht. Tot slot nog een tip. Als je hem binnenkrijgt en voor de eerste keer aanzet, dus op de rode fun-knop drukt, dan doet ie niks. Ik dacht: de accu zal wel leeg zijn, maar na een paar uur laden wilde hij nog steeds niet aan. Op de website van de fabrikant las ik de oplossing: je moet de Manta de eerste keer van zijn key lock halen. Je unlockt hem door de (+)knop en de rode fun-knop tegelijkertijd in te drukken, zo'n 1-4 seconden. Heb je dat gedaan, dan trilt de Manta even kort. Daarna druk je de rode fun-knop in om hem aan te zetten.  De Manta vibrerende masturbator is echt een aanrader. Een toppertje, voor iedereen. Hij werkt zo goed en makkelijk, dat hij een beetje verslavend is. Je pakt hem er snel even bij. 
Manta Masturbator - Groen
Manta Masturbator - Groen
10-07-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Sjorre
17-01-2020
De fuck me silly2 heb ik inmiddels +/- 5,5 maand in mijn bezit ( samen met mijn lieve vriendin uitgezocht). Ik gebruik de speelgoed 1 en soms 2 keer per week als mijn vriendin "geen zin heeft", in een goede relatie hoort het ook dat je dan niet gaan pushen bij de ander. Soms gebruiken we samen de toy, mijn vriendin vind het wel hitsend om te zien als ik bezig ben, en vaak krijgt ze dan "wel zin" in een lekker portie sex. Fuck me Silly2 is een degelijke toy, kan tegen een stootje. De toy is heel goed schoon te maken en zoals men al aangeeft gebruik de toycleaner na gebruik en zelf doe ik na iedere beurt (lol) ook poeder erover om het goed te onderhouden. Na deze bijna half jaar in gebruik te hebben ziet alles nog tiptop uit, geen slijtage bij bijvoorbeeld de openingen wat je bij goedkope speelgoed wel snel ziet. Ook de borsten voelen zeer geil aan om te gebruiken, of om je penis tussen te leggen Ik kan het mannen die nog twijfelen het echt aanraden. En heb je een relatie, bespreek het met je partner, waarom mag een vrouw wel een speelgoed hebben en een man niet? Je gaat hiermee niet vreemd. Heeft je partner wel zin om intiem te gaan ? dan ga je fijn met haar intiem en laat je de speelgoed links liggen, of gebruik het samen. Dus vrouwen er is geen concurrentie .
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
17-01-2020
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Otto
06-06-2019
Ik kocht deze bullet vibrator eigenlijk voor mijn vrouw, maar ik gebruik hem zelf ook. Met veel genoegen. Ik houd de top tegen mijn stijve penis (vlak onder de eikel) en in de hardste stand trilt de bullet mij naar een orgasme. Het gaat makkelijker dan ik had gedacht. . De bullet trilt erg krachtig en best diep ook, en tot mijn verbazing trilt hij echt heel erg stil. Knappe prestaties voor zo'n kleine en goedkope vibrator. De bullet is helemaal waterdicht wat ook handig is als je hem schoon moet maken. het leuke van de glow in the dark vibrator is dat hij echt gloeit als het donker is. aanrader dus!
Gorgeous Glow in the Dark - Bullet Vibrator
Gorgeous Glow in the Dark - Bullet Vibrator
06-06-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Esther34
03-06-2019
Wat een belevenis. Binnen no time kwam squirtend klaar en ik bleef maar komen. Echt een aanrader!
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
03-06-2019
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: