0

Drie dubbele rabbit vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Drie dubbele rabbit vibrator

De drie dubbele rabbit vibrator van You2Toys stimuleert op 3 manieren tegelijk: zowel vaginaal, clitoraal als anaal. Hoe dat voelt? Dat voelt RETE lekker. Het kleinste gaatje vergeten we vaak wanneer we masturberen, en dat is zonde want de anus zit net als de vagina bomvol met gevoelszenuwen die seksueel te prikkelen zijn. Daarom voelt juist ook die slanke, flexibele anaal ketting met krachtige vibraties zo heerlijk aan.
 

Roterende kralen en top

De drie dubbele rabbit heeft een lange schacht die is voorzien van gezwollen aderen en een realistische eikel. Dit gedeelte gaat in de vagina. In de schacht zitten kralen die kunnen roteren op 3 verschillende snelheden. Terwijl de kralen draaien, draait ook de eikel rondjes, zodat je inwendig optimaal wordt gestimuleerd. Met het bovenste knopje op het bedieningspaneel bedien je de roterende kop met de roterende kralen.
 

Externe clitoris stimulator

De externe clitoris stimulator heeft de vorm van een konijntje en is bijzonder buigzaam zodat hij altijd goed aansluit op jouw lichaam. Met zijn zachte, flexibele oortjes trilt de bunny heerlijk tegen jouw genotsknopje. Dat doet hij lekker hard, zodat de clitoris goed gestimuleerd wordt. Met het middelste knopje op het bedieningspaneel schakel je tussen de 3 verschillende vibratiestanden.
 

Vibrerende anaal kralen

De anaal stimulator is zacht en flexibel en is opgebouwd uit kralen van verschillende grootte, voor extra lekkere prikkeling, beginnend met een klein balletje, zodat de ketting gemakkelijk naar binnenglijdt. De drie dubbele rabbit heeft drie motoren, in elk uiteinde 1. Alle functies zijn apart in te stellen en te besturen. Je kunt er dus ook voor kiezen de anaal stimulator uit te zetten.

Totale lengte is 22 centimeter, penetratie diepte is 11 centimeter. Een diameter van 1 tot 3 centimeter. Gemaakt van TPE, ABS en weekmakersvrij.

Alternatieven die wij aanraden
-
+