Anal Fantasy - Thruster Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Anal Fantasy - Thruster Vibrator maakt stotende bewegingen

De Anal Fantasy Thruster vibrator is een anaal toy die zowel kan trillen als stoten met zijn kop en is vooral bedoeld voor de man of vrouw die ervaring heeft met anale spelletjes. Het speeltje is 14 cm. lang (invoerdiepte: 12 cm.) en het heeft een omtrek van 4.4 cm.

De Thruster Vibrator kan in 7 verschillende standen vibreren en de top kan in 3 snelheden op en neer bewegen. Alle functies zijn makkelijk te regelen met de handige afstandsbediening. Door de krachtige stootfunctie ontstaat er een sterke zuigende werking die jouw orgasme tot een ongekend hoogtepunt zal brengen. Advies: gebruik voldoende glijmiddel.

De Anal Fantasy - Thruster Vibrator is buigzaam en gemaakt van zacht en glad siliconen materiaal dat tijdens gebruik zorgt voor een comfortabel gevoel. Het ultra-hygiënische elite siliconen materiaal zorgt ervoor dat je deze Thruster zelfs de gehele dag kan dragen voor een super lange extatische ervaring. De vibrator is eenvoudig schoon te maken door gebruik te maken van de bijgeleverde antibacteriële schoonmaakhulp. 

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Butt Plug

€ 67,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Vibrating Ass Thruster - Stotende Anaal Vibrator

€ 139,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Prostate Twister - Prostaat-/G-spotvibrator

€ 47,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
EasyGlide anaal glijmiddel 150 ml

€ 7,95

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis