0

Autoblow 2+XT – Automatische kunst mond masturbator

Nieuw: De Autoblow - A.I.+ Blowjob Machine. Vergeet dat dit apparaat een echte blowjob nabootst, maar als fijne masturbatie machine is hij geslaagd. Bekijk hem op deze pagina.

De Autoblow 2. is misschien wel de bekendste sextoy voor mannen. Deze blowjob machine is jaren geleden bedacht door de Amerikaan Brian Sloan die voor de ontwikkeling en productie van zijn uitvinding een startkapitaal nodig had van $45,000. Via een crowdfundingsactie lukte het hem binnen heel korte tijd het meeste geld binnen te halen. Maar liefst 3000 mannen gaven geld. Er was blijkbaar behoefte aan een sextoy die een pijpbeurt kan nabootsen.

Het aller nieuwste model is de Autoblow 2+XT. Bekijk in de winkel. Daarover schrijven we vandaag. De XT staat voor “extra tight”. Deze verbeterde uitvoering is om precies te zijn 50% nauwer dan de Autoblow 2+ masturbators en werkt niet met 2 of 3 maar met 5 op-en-neer bewegende massagearmen. Deze verbeteringen maken dat de machine nu heel goed in staat is de penis dusdanig effectief te masseren dat je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. Het nieuwste model maakt nog steeds veel geluid. Is dat erg? Ach...

VAN MASTURBEREN WORD JE DOOF !!! ;-)

Bestellen? Bekijk de modellen. Welke maat sleeve je nodig hebt? Sleeve A is geschikt voor mannen die wat kleiner dan gemiddeld geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 7,5 – 10 cm. Sleeve B is geschikt voor mannen die ‘normaal’ geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 10 tot 14 cm. Dit is het populairste model. Sleeve C is geschikt voor mannen die duidelijk een wat grotere penis hebben met een omtrek van 14 – 16 cm.

Update (14 januari 2022): Er zijn nieuwe sleeves gemaakt speciaal voor de Autoblow 2+XT. Op deze manier kun je volop variëren of je sleeve vervangen indien dit nodig is. De sleeves zijn gemaakt van zacht materiaal voor een realistisch gevoel. De sleeves worden gemaakt in 3 verschillende maten: zo ben je altijd gegarandeerd van een perfecte pasvorm! Bekijk ze op deze pagina.

Kritiek

Op het allereerste model was nogal wat kritiek. Die vind je terug in diverse online reviews. Sex toy testers en bloggers vonden het apparaat onhandig groot en erg zwaar en bovendien maakte het een bak herrie. En hij was duur! Maar belangrijker: de eerste Autoblow 2. stimuleerde de penis niet krachtig genoeg, waardoor het veel mannen niet lukte om hands-free tot een hoogtepunt te komen. Verder was het de vraag of de Autoblow 2. wel in staat was een levensechte blowjob na te bootsen? Dat was hij niet, eenvoudig weg omdat de Autoblow 2. niet aan de penis zuigt, wat wel gebeurt bij pijpen. Je vraagt je af: wat kon de Autoblow 2. wel goed? Er zijn van dit apparaat toch niet voor niets miljoenen verkocht? Dat klopt. De Autoblow 2. voelt dankzij de zachte, flexibele sleeve en de van binnen op en neer bewegende armen met kralen gewoon heel erg fijn aan de penis.

De sleeves

De Autoblow is van binnen voorzien van een sleeve. Die is gemaakt van siliconen materiaal dat bijzonder zacht en prettig aanvoelt aan de penis. De sleeve is na gebruik eenvoudig te reinigen. Haal gewoon de sleeve uit de behuizing, keer hem binnenstebuiten en spoel hem vervolgens onder de kraan af. Gebruik eventueel wat milde zeep of toy cleaner. Daarna laat je de sleeve binnenstebuiten goed opdrogen. Het silicone materiaal heeft de neiging stof aan te trekken. Bewaar daarom de sleeve in een plastic zakje of iets wat je luchtdicht kunt afsluiten. Opgelet: Doordat de sleeve van de Autoblow 2 van siliconen is gemaakt, kan hij alleen gebruikt worden in combinatie met glijmiddel op waterbasis.
 

Welke maat?

De Autoblow 2+XT bestaat in 3 verschillende uitvoeringen, dat wil zeggen: bij het apparaat zijn 3 verschillende maten sleeves verkrijgbaar. Sleeve A is geschikt voor mannen die wat kleiner dan gemiddeld geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 7,5 – 10 cm. Sleeve B is geschikt voor mannen die ‘normaal’ geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 10 tot 14 cm. Sleeve C is geschikt voor mannen die duidelijk een wat grotere penis hebben met een omtrek van 14 – 16 cm.
 

Verbeteringen

De uitvinder Brian Sloan liet zich ondanks alle kritiek niet uit het veld slaan. Hij is zijn pijprobot verder gaan ontwikkelen. Er kwam een verbeterde versie, de Autoblow 2+. Dit model was nog steeds groot en zwaar en lawaaiig, maar het had nu geen 2 maar 3 massagearmen. Hierdoor lukte het mannen nu wel om gemakkelijk hands-free tot een orgasme te komen. Nog steeds voelde de robot niet als een echte vrouw of man die een blowjob geeft, maar de likkende en masserende beweging voelde wel erg lekker aan de penis.
 

Autoblow 2+ XT beste uitvoering

De Autoblow 2+XT is het aller nieuwste model dat je kunt kopen bij Masturbator.nl. De XT staat voor “extra tight”. Deze verbeterde uitvoering is om precies te zijn 50% nauwer dan de Autoblow 2+ masturbators en werkt niet met 2 of 3 maar met 5 op-en-neer bewegende massagearmen. Deze verbeteringen maken dat de machine nu heel goed in staat is de penis dusdanig effectief te masseren dat je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen, zonder dat je extra je handen op en neer hoeft te bewegen. Verreweg de meeste gebruikers vinden deze hands-free stimulatie heel prettig aanvoelen. De snelheid van de bewegende armen kun je zelf met een makkelijk te bedienen wieltje traploos regelen. De ervaring leert dat de meeste mannen het heel fijn vinden om in de laagste stand te beginnen. Langzaam kunnen zij de snelheid opvoeren en zodoende toewerken naar de climax.
 

Mond masturbator

De Autoblow 2+XT noemen wij van Masturbator.nl een automatische mond masturbator en geen levensechte blowjob machine, omdat de robot de penis likt en masseert, maar er niet aan zuigt. Om de likkende/masserende beweging zo echt mogelijk te laten lijken raden wij aan om wat glijmiddel op waterbasis op de penis aan te brengen. Zoek je een sexmachine die hands-free aan de penis kan zuigen, dan adviseren we de Suck-O-Mat 2.0. Bekijk hier

De Autoblow 2+XT is nog steeds behoorlijk groot van formaat. Wat is groot? Hij is 24 cm lang en heeft een doorsnede van 14 cm. Dat is de afmeting van een flinke thermosfles. De machine weegt bijna 1,5 kilo. Ook de verbeterde uitvoering maakt veel geluid. Volgens de fabrikant is het geluid te vergelijken met het geluid dat de ruitenwissers van je auto maken. Van de Autoblow kun je zeker genieten, maar dat doe je dus niet in stilte! Is dat erg? Ach. Welnee.

VAN MASTURBEREN WORD JE DOOF !!! ;-)

Bestellen? Bekijk de modellen

Advies: Sleeve A is geschikt voor mannen die wat kleiner dan gemiddeld geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 7,5 – 10 cm. Sleeve B is geschikt voor mannen die ‘normaal’ geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 10 tot 14 cm. Dit is het populairste model. Sleeve C is geschikt voor mannen die duidelijk een wat grotere penis hebben met een omtrek van 14 – 16 cm.

Nieuw: De Autoblow A.I. Blowjob Machine


De Autoblow 2+ XT van binnen

Bekijk ook eens
Autoblow - A.I.+ Blowjob Machine

€ 249,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Autoblow 2+XT Sleeve B

€ 139,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Autoblow 2+XT Sleeve C

€ 139,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Autoblow 2+XT Sleeve A

€ 139,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis