0

LELO Tor 3, een van de beste vibrerende penisringen

Voor wie een penisring wil kopen die kan trillen heb ik goed nieuws maar ook slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat de meeste vibrerende cockrings niet effectief werken en niet comfortabel om de penis zitten. Dat geldt voor zowel de goedkope als de wat luxere modellen. De vibrerende speeltjes zijn bedoeld voor koppels. Wanneer de man de cockring draagt, voelt zijn partner de vibraties ook. Dat is althans de bedoeling.

Maar het stimulerend effect is voor beiden meestal verwaarloosbaar klein, omdat de ringen vaak zacht trillen of heel oppervlakkig, dus niet diepgaand genoeg doen. En als het vibratiegedeelte te klein of te groot is, dan raakt het de clitoris onvoldoende of zelfs helemaal niet. Kortom, daar worden Jan en An niet vrolijk van.

Dan nu het goede nieuws... De LELO Tor 3 vibrerende penisring is volgens veel toy testers een van de beste die je kunt kopen.


Bestellen

LELO Tor 3, een van de beste vibrerende penisringen

›› Bestel de LELO Tor 3.
›› Bekijk alle vibrerende penisringen


De beste vibrerende penisring – LELO Tor 3

De LELO Tor 3 van het Zweedse merk LELO is volgens toy testers een van de beste vibrerende penisringen. De LELO Tor is beter dan de meeste andere omdat dit luxe speeltje de meest effectieve vibrerende cockring voor koppels is. Tor kan zowel zacht als hard trillen, maar altijd zijn de vibraties krachtig, diepgaand en bevredigend. De trillingen zijn niet alleen voor hem heel fijn en écht stimulerend, ook de partner voelt tijdens het vrijen de trillingen intens, vooral als zij bovenop of in missionarishouding plaatsneemt.


LELO Tor in het kort

De LELO Tor 3 vibrerende cockring kan in 8 verschillende standen vibreren. De toy is gemaakt van 100% siliconen en voelt heel zacht en glad aan. De ring is elastisch en past over elke penis heen (hij past niet over de balzak). Tor zit opvallend comfortabel en hem omdoen gaat heel gemakkelijk. Tor is waterdicht en kan onder de douche maar ook in bad worden gebruikt. Schoonmaken doe je eenvoudig door de ring onder de lopende kraan te houden en te behandelen met wat milde zeep. Vibraties zijn heel krachtig dus effectief, in zowel de laagste als hoogste vibratiestand. Het geluidsniveau is zeer stil. Opladen kan met het bijgeleverd USB-kabeltje. Geschikt voor solo koppels play.


Effectief hulpmiddel bij erectieproblemen

De LELO Tor doet zijn werk zó goed, dat seksuologen deze vibrerende penisring adviseren aan mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of de penis tijdens penetratie stijf te houden. Mocht je erover denken Viagra of andere medicatie te gaan slikken, probeer dan eerst eens de LELO Tor. De krachtige vibraties van deze cockring voelen niet alleen heel prettig aan de penis, een ander groot voordeel is dat de trillingen de bloedtoevoer naar de penis stimuleren. En doordat de ring ervoor zorgt dat het bloed in de penis blijft, helpt deze sextoy je een sterke erectie te behouden. Lukt het je met bijvoorbeeld een penispomp de erectie opgang te brengen, dan zul je met Tor een sterke erectie behouden.


Ervaringen zijn positief

In de intro schrijf ik dat de ervaringen van toy testers met de LELO Tor 3 zó positief zijn, dat zij deze vibrerende cockring beoordelen als de beste, meest effectieve in zijn soort. Iemand die samen met haar partner de LELO Tor 3 heeft getest is de bekende sextoys tester Emmeline Peaches. Op haar seks blog Emmeline Peaches Reviews schrijft zij over haar ervaringen met de LELO Tor het volgende:

"The LELO Tor is an effective, enjoyable, and well-designed product that attempts to satisfy couples and does a pretty good job at it. While it’s not perfect the Lelo Tor is probably the most effective vibrating couples’ ring that I’ve ever used (and perhaps one of the few that is actually worthy of the title). If you’re a heterosexual couple hoping to share a toy then the Lelo Tor is a great way to explore new sensations together and I can certainly recommend it."


Bestellen

LELO Tor 3, een van de beste vibrerende penisringen

›› Bestel de LELO Tor 3.
›› Bekijk alle vibrerende penisringen

Bekijk ook eens
LELO - TOR 3 - Zwart

€ 119,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
LELO - TOR 3 - Violet Dusk

€ 119,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
LELO - TOR 3 - Basis Blauw

€ 119,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis