0

De beste stotende vibrator

NieuwPush It! Stotende Anaal Vibrator | Bekijk alle stotende vibrators. | De beste vibrator bestaat niet. Waarom niet? Omdat de ene vrouw liever een clitoris vibrator gebruikt, terwijl de andere met een G-spot vibrator het fijnste klaarkomt. Maar de beste stotende vibrator bestaat wel. Dat is de Stronic Drei pulsator (wordt niet meer gemaakt) van het Duitse merk Fun Factory. Alle pulsators van Fun Factory behoren trouwens tot de beste in hun soort. Als je naar beneden scrollt of veegt dan zie je ze allemaal bij elkaar staan. Vandaag bespreken we de bekendste pulsators, dat zijn naast de grote Stronic Drei ook het kleine broertje: de Stronic Surf Pulsator II. De Stronic Surf is korter, slanker en lichter en daardoor ideaal voor even tussendoor maar hij is ook ideaal voor vrouwen die van wat kleiner houden. Overigens, niet iedereen vindt dit een geweldig apparaat.

De beste stotende vibrators

De beste stotende vibratorsDe Stronic Drei is geen vibrator maar een pulsator; dit betekent dat het apparaat niet vibreert zoals een gewone vibrator doet, maar het maakt pulserende, ofwel stotende bewegingen. De roze punt voelt lekker zacht aan en dankzij de kromming is de pulsator in staat de G-spot te raken. De punt is flexibel maar toch stevig genoeg om de juiste hoeveelheid druk op de g-plek te kunnen uitoefenen. Doordat de schacht voorzien is van grote zachte ribbels, worden ook de schaamlippen en de clitoris gestimuleerd. Kortom, de Stronic Drei stimuleert de gehele vagina, wat een garantie is voor een explosief hoogtepunt.

Hoe werkt de Stronic Drei pulsator?

De penetrerende werking van de Stronic Drei is krachtig en dwingend en wordt veroorzaakt door een sterke metalen bal die in de siliconen schacht verstopt zit. Wanneer je de Stronic Drei Pulsator aanzet, dan begint de kogel langzaam heen-en-weer te bewegen. Deze beginstand wordt de middelste stand genoemd. De meeste gebruikers vinden de middelste stootsnelheid de lekkerste omdat in die stand de penetrerende beweging het meest realistisch aanvoelt. Dat erotische gevoel komt ook door de stuwende kracht die achter de beweging zit. De Stronic Drei doet zijn werk minder goed in zijn allerhoogste stand. Dan begint het apparaat namelijk vooral hard te trillen in plaats van op-en-neer bewegen. De snelheid van de stoten is zelf aan te passen. Er zijn 10 verschillende standen: 4 ritmes en 6 intensiteitsniveaus.

Waarom de beste?

Waarom de beste?Wie bij Google intikt: 'review Stronic Drei pulsator' ontdekt dat gebruikers, toy testers en bloggers het er unaniem met elkaar over eens zijn dat de Stronic Drei de beste stotende vibrator is die je kunt kopen. Waarom dit apparaat zo goed is heeft ermee te maken dat deze pulsator in vergelijking met andere thrusting sextoys het meest realistisch seks nabootst. Zit de Stronic Drei bewegend en al in je vagina, dan krijg je de ervaring écht te worden geneukt. In hun reviews merken de deskundigen overigens wel terecht op dat geen enkele sextoy het echte werk kan vervangen.

Als G-spot of vaginale vibrator krijgt de Stronic Drei bovendien van de meeste critici in hun reviews de allerhoogste beoordeling. De reden hiervoor is gelegen in de combinatie van 1. de krachtig pulserende, stotende beweging en 2. de speciaal gevormde schacht, die fluweelzacht aanvoelt en bezet is met flinke ribbels voor extra stimulatie.

Stil, waterdicht en oplaadbaar

De bediening gaat eenvoudig met de 3 verlichte drukknopjes op het handvat. Met de +knop navigeer je door de zogenaamde dynamic modes; dat zijn de 6 verschillende op-en-neer bewegingen, zoals de Roller ball, Rumba en Vienna Waltz. Het is mogelijk tussen de stoten pauzes in te lassen. De Stronic Drei Pulsator is zeer stil in gebruik, ook in de hoogste stand hoor je hem nauwelijks. Het apparaat kan mee onder de douche en in bad, het is 100% waterdicht. Handig als je het speeltje na gebruik wilt schoonmaken. Opladen gaat met de bijgeleverde USB-kabel. Als de accu vol is kun je ongeveer 2 uur spelen. Schoonmaken doe je eenvoudig door de toy onder warm stromend water te houden en met een milde zeep te behandelen. Daarna goed afdrogen met een gewone doek.

Afmetingen

De Stronic Drei Pulsator is bijna 24 cm. lang en heeft een diameter van 2.50 tot maximaal 4.00 cm. De invoerdiepte is 11.00 cm. Met voldoende glijmiddel op de Stronic Drei wordt de geslachtsdaad nóg realistischer, zodat je geweldig lekker gaat genieten en snel tot een hoogtepunt komt. De Stronic Drei is in principe ontworpen voor vrouwen die er hun G-spot mee stimuleren, maar het wonderlijke apparaat kan ook anaal worden gebruikt zodat mannen er plezier van hebben. Voor echte prostaat massage vinden wij de Stronic Drei minder geschikt. Wat de beste prostaat massagers zijn lees je op ons weblog.

Voor wie wel/niet geschikt?

Voor wie wel/niet geschikt?Voor vrouwen die van kleine of slanke vibrators houden is de Stroni Drei niet geschikt, Het apparaat is vrij groot en de ribbels zijn weliswaar zacht en flexibel, ze zijn ook flink. Vrouwen die van lekker groot houden, vinden die ribbels overheerlijk, maar voor de beginner raden wij de Stronic Drei af. Wel geschikt is de Stronic Surf Pulsator II. Bekijk in de winkel. (let op, niet iedereen vindt dit een geweldig apparaat) De Stronic Surf is de kleine uitvoering van de bekende Stronic Drei Pulsator. Hij is korter, slanker en lichter en daardoor ideaal voor even tussendoor. Nog even kort iets over die ribbels. Voor wie daar niet van houdt. De ribbels van de Surf Stronic zijn kleiner en minder uitgesproken dan die van de Stronic Drei. De fabrikant schrijft op zijn website:

“Sometimes find ridges on a toy to be a bit too much? Hate “Ribbed for Her Pleasure” condoms? No worries. The STRONIC SURF’s more organic shape and spread-out ripples offer deep massage, not surface-level stimulation.”

Bekijk de Stronic Surf (let op, niet iedereen vindt dit een geweldig apparaat)

© Masturbator.nl