0

Fuck me Silly Mega masturbators van PipeDream Extreme

Vroeger stopten mannen hem in een opblaaspop. Zo’n minderjarig mokkel met een veel te strakke poes. Dat had toch iets treurigs, vind je niet? Als je te hard prakte, dan... *PANG* Tegenwoordig bestaan gelukkig de Fuck Me Silly Mega Masturbators. Ook te koop bij Bol.com. Dat zijn volwaardige masturbatie toys voor mannen. Daar is helemaal niets zieligs aan. Integendeel. De buurvrouw gaat het raam uit! Bekijk alle modellen op deze pagina. Wie gaat Googlen op ‘Fuck Me Silly reviews’ komt alleen maar positieve ervaringen tegen. Er is geen blogger of sex toy tester te vinden die deze sexpoppen niet geweldig vindt. Ook wij krijgen van onze klanten jubelende reacties. De laatste is van 'Sjorre', hij kocht de Fuck Me Silly 2. Lees zijn review. Mocht je ooit iets bij Masturbator.nl aanschaffen? Deel dan jouw ervaringen met ons en schrijf ook een review. Dankjewel. :-)

Wat maakt de Fuck Me Silly Mega Masturbators tot de beste ter wereld? Daarover vertel ik je vandaag alles. Scroll of veeg omlaag.


Fuck Me Silly Mega Masturbators

Bloggers en sex toy testers over de hele wereld vinden de Fuck Me Silly sexpoppen de beste in hun soort omdat deze levensgrote masturbators zijn gemaakt van zogenaamd Fanta Flesh life like skin. Dit is zacht en levensecht aanvoelend materiaal. Fanta Flesh is daarnaast ook heel flexibel zodat tijdens het neuken de pop realistisch meebeweegt met elke stoot. Vind je het leuk om de pop op haar billen te slaan, dan reageert het Fanta Flesh materiaal onmiddellijk op de spanking. De billen wiebelen en schudden heel natuurlijk.

De volgende modellen zijn beschikbaar (scroll / veeg omlaag). Als je op de link klikt, dan ga je naar de bestelpagina. Daar vind je meer informatie over het product. Je kunt ook verder lezen op deze pagina, dan vertel ik je welke modellen er te koop zijn en hoe je de masturbators schoonmaakt. Het wordt niet saai, ik schrijf met humor.

1. Fuck Me Silly Mega Masturbator (Populairste model, gemaakt in doggy style-positie. Ook verkrijgbaar in een donkere variant.)
2. Fuck Me Silly 2. Mega Masturbator (Een levensgrote torso met borsten, vagina en anus.)
3. Fuck Me Silly 3. Mega Masturbator (Vrouw met lange benen en op haar buik liggend. De benen zijn van elkaar te trekken. Geef een klap op haar billen en luister naar de pets. Alles klinkt en voelt als een echte kont! Knijp haar kleine voetjes bij elkaar, stop je penis ertussen en ervaar een realistische footjob.)
4. Dirt Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator (Kan praten, kreunen en gillen en reageert op jouw bewegingen. Ook is deze masturbator voorzien van harde vibraties voor extra stimulatie van de penis. De vibraties zijn verbonden aan de sensor en lopen gelijk aan het geluid dat uit de speaker komt.)
5. Mega Fuck Slut Mega Masturbator (Dit is het meest volledige model, compleet met borsten, billen, buik, vagina en anus. Heeft zowel een realistische voorkant als een realistische achterkant.)
6. Fuck My Face mega masturbator (Dit is een compleet 3D hoofd, uitgerust met een pijpmondje. Wanneer je met wat glijmiddel aan de penis het hoofd staat te neuken, krijg je echt het gevoel dat je oraal wordt bevredigd.)
7. Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator (Deze dude is een levensgrote torso die is voorzien van een grote, indrukwekkende erectie. Speciaal gemaakt voor vrouwen maar ook geschikt voor mannen die van anale seks houden. De penis voelt zacht aan de huid, is flexibel en toch stevig.)
8. Fuck My Big Fat Titties (Grote borsten masturbator voor een titfuck.)
9. Fuck Me Silly Man Grote Dildo Masturbator

Voelen zwaar aan

De poppen zijn niet alleen gemaakt op ware grootte, ze voelen ook heel zwaar aan. Voor de beleving is dat fantastisch. Het oudste en populairste model is de Fuck Me Silly Mega Masturbator. Deze heup is gemaakt in doggy style positie, maar je kunt haar ook in andere standjes neuken. Afmetingen zijn; 36 cm. (lengte) 43 cm. (breedte) 41 cm. (hoogte). En nu komt het: de pop weegt maar liefst 10 kilo. Dat is een flinke dame! Dankzij haar gewicht blijft zij tijdens de actie stevig op haar plaats. Plaats je haar op bed of op de tafel, dan heb je de juiste hoogte te pakken.

Vagina + anus

Alle Fuck Me Silly modellen hebben zowel een vagina als een anus. Als je jouw penis in het kutje stopt en je begint vervolgens te stoten, dan krijg je direct het gevoel dat je een 18-jarig meisje neukt. Ze voelt warm en nauw aan. Dit gevoel is heel bijzonder. Is het ook 100% levensecht? Nee. Het voelt niet net zo goed als een echte vrouw. Maar het komt wel heel dicht in de buurt. Een realistischer masturbator vind je niet. De Fuck Me Silly’s hebben ook een kontgaatje, dat voelt nog strakker. Maar de openingen zijn gelukkig niet té strak. Ze zijn zacht en soepel, een man met een gemiddelde penis omtrek zal genieten.

Schoonmaken

De Fuck Me Silly masturbator heeft een vagina en anus die met tunnels met elkaar verbonden zijn. De masturbator kan tegen water, dus zet haar in de gootsteen. Is die te klein neem haar dan mee onder de douche en spoel haar uit met warm water en milde zeep. Opgelet! De pop mag niet volledig onder water worden gedompeld. Doe je dat wel dan beschadigt het foam metter jaren en daardoor zal het gaan krimpen. Na een minuutje spoelen zijn de resten sperma en glijmiddel wel verdwenen. Fanta Flash is vrij van giftige stoffen zoals weekmakers, maar het materiaal is wel poreus. Daarom krijg je toy cleaner erbij die je gebruikt nadat de pop is schoongespoeld. De Mega Masturbator gaat lange tijd mee als je hem tenminste goed onderhoudt. Dat doe je met het meegeleverde onderhoudspoeder, het Fanta Flesh Revive powder. Na een aantal keren gebruik strooi je wat van dat poeder over de masturbator heen en daarna wrijf je het voorzichtig in de openingen. Hoorde je haar nou kreunen?

Welke modellen zijn er?

Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

Ze heeft geen armen. En geen benen. En humor heeft ze ook niet. Maar de Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator heeft een kutje en een anus en twee lekkere grote tieten. En alles ziet er levensecht uit en voelt levensecht aan. De Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator is gemaakt van zacht en heel flexibel Fanta Flesh materiaal dat levensecht aanvoelt en jouw penis verzwelgt en masseert. Beide lust openingen zijn met wat glijmiddel heel gemakkelijk te penetreren; het gevoel dat je krijgt is alsof je een echte vrouw neukt. Nou ja: bijna echt! Afmetingen zijn: 52 cm x 29 cm. Inlusief glijmiddel, Toy Cleaner. Geen weekmakers, dus veilig te gebruiken.

Review van klant (Bron: Masturbator.nl)

De fuck me silly2 heb ik inmiddels +/- 5,5 maand in mijn bezit ( samen met mijn lieve vriendin uitgezocht). Ik gebruik de speelgoed 1 en soms 2 keer per week als mijn vriendin "geen zin heeft", in een goede relatie hoort het ook dat je dan niet gaan pushen bij de ander. Soms gebruiken we samen de toy, mijn vriendin vind het wel hitsend om te zien als ik bezig ben, en vaak krijgt ze dan "wel zin" in een lekker portie sex. Fuck me Silly2 is een degelijke toy, kan tegen een stootje. De toy is heel goed schoon te maken en zoals men al aangeeft gebruik de toycleaner na gebruik en zelf doe ik na iedere beurt (lol) ook poeder erover om het goed te onderhouden. Na deze bijna half jaar in gebruik te hebben ziet alles nog tiptop uit, geen slijtage bij bijvoorbeeld de openingen wat je bij goedkope speelgoed wel snel ziet. Ook de borsten voelen zeer geil aan om te gebruiken, of om je penis tussen te leggen Ik kan het mannen die nog twijfelen het echt aanraden. En heb je een relatie, bespreek het met je partner, waarom mag een vrouw wel een speelgoed hebben en een man niet? Je gaat hiermee niet vreemd. Heeft je partner wel zin om intiem te gaan ? dan ga je fijn met haar intiem en laat je de speelgoed links liggen, of gebruik het samen. Dus vrouwen er is geen concurrentie.

›› Bestel dit product in de winkel / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

Advies: Gebruik onze kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Kortingscode is (onderstreept): masturbator. Deze code kun je invoeren op de bestelpagina. Verzending is gratis.


Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator

De nieuwste Fuck Me Silly uitvoering is een heel speciale. Het is de Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator. Deze Fuck Me Silly is gemaakt in doggy-style positie en is voorzien van een kutje dat kan praten. Praten? Ja. Praten! Ze lult je de oren van je kop. Het geluid komt uit haar schaamlippen. De masturbator zegt vieze woordjes terwijl jij haar neukt of als je op haar billen slaat. Zodra je daarmee stopt, stopt ze ook met praten. De dame kan niet alleen hele zinnen uitspreken, maar ze kan ook zwoel kreunen en hard gillen (als jij klaarkomt!). De dame heeft een heel sexy stemgeluid. Je hangt aan haar lippen! We zullen een paar voorbeelden geven wat wat ze zoal zegt:

“Ohh, I Love Your Cock In My Pussy Daddy!”

“Please Cum In My Tight Little Ass!”

“You Can Do Whatever You Want To Me!”

I Want You Cum Now Baby!

Pleasy Fuck Me Until You Cum!

De Dirty Talk Interactive Fuck Me Silly Masturbator is echt fun. Het geluid komt uit een ingebouwde speaker die aan de achterkant zit. Aan de binnenkant van de masturbator zit een sensor die reageert op elke beweging. Ook is de Fuck Me Silly voorzien van harde vibraties voor extra stimulatie van de penis. De vibraties zijn verbonden aan de sensor en lopen gelijk aan het geluid dat uit de speaker komt. De masturbator is gemaakt van heel zacht en realistisch Fanta Flesh materiaal en heeft zowel een anusopening als een vaginaopening. De speaker aan de achterkant is verwijderbaar, zodat je jouw masturbator makkelijk schoon kunt maken. Ook kun je je koptelefoon of oordopjes inpluggen tijdens gebruik als je niet wil dat je huisgenoten of buren de geluiden van de masturbator kunnen horen. Je laadt de Dirty Talk masturbator op met de bijgeleverde USB-kabel.

›› Bestel dit product in de winkel / Ook te koop bij Bol.com

Naast het grotere model is er ook een uitvoering die kleiner is én goedkoper. Dit is de Dirty Talk - Interactive Mini Fuck Me Silly Masturbator.

Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

De benen van de buurvrouw zijn lang! Ooh La La. Maar met die benen rent ze hard weg. En jij maar achter haar aanrennen! Daar heb je toch geen reet aan? Dan heb je veel liever de Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator. Bekijk in de shop. De makers van deze sexpop moeten hebben gedacht: de mooiste kant van de vrouw is toch écht haar achterkant. De Fuck Me Silly 3 is een levensgroot model van een op haar buik liggende vrouw met twee heerlijke ronde billen, een superstrak kutje, een nog strakker kontje en zoals gezegd: twee sexy lange benen die je van elkaar kunt trekken, met aan het einde prachtig gevormde voeten. De Fuck Me Silly 3 kun je op drie manieren neuken: vaginaal, anaal, maar ook tussen de voeten. Smeer eerst je penis in met glijmiddel op waterbasis, kruip daarna lekker op de pop, spreid haar benen en stop jouw erectie diep in haar kutje of kontje. Houd je van seks met voeten? Stop hem er maar tussen! Wanneer je haar voeten bij elkaar knijpt, dan past jouw penis daar perfect tussen. Zo kun je de meest realistische footjob ervaren. De Fuck Me Silly 3 weegt in totaal maar liefst 13 kg. en is gemaakt van Fanta Flesh LifeLike skin, dat is heel rekbaar kunstvlees dat heel realistisch aanvoelt. De Fuck Me Silly 3 ZIET en VOELT er niet alleen bijzonder natuurlijk uit, het Fanta Flesh materiaal KLINKT ook levensecht. Sla die dame met haar lange benen maar eens lekker op haar billen! *pets* *pets* Hoor je wel? *pets* Sloeg zij nou terug?

Lengte: 110 cm
Breedte: 34.3 cm
Hoogte: 17.8 cm
Gewicht: 13.61 kg

›› Bestel dit product in de winkel / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

Advies: Gebruik onze kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Kortingscode is (onderstreept): masturbator. Deze code kun je invoeren op de bestelpagina. Verzending is gratis.

Demonstratie video


Als je op de foto klikt of tikt, dan ga je naar YouTube.com.

Mega Fuck Slut Mega Masturbator

De dame die je hier op haar rug ziet liggen is een hele dure mevrouw. Ze kost om precies te zijn € 999,00. Maar trekt de chique kakmadam haar kleren uit, dan verandert zij in een goedkope lellebel, die zich maar wat graag in alle gaten laat doen. Dat zijn er twee: een vagina en anus, gemaakt van zacht, flexibel Fanta Flesh materiaal dat opvallend levensecht aanvoelt. Wanneer jij jouw erectie in een van de twee openingen stopt en begint te neuken, dan zul je versteld staan hoe geweldig lekker het Fanta Flesh materiaal jouw penis verzwelgt en masseert. Ook de billen en borsten voelen zeer realistisch aan en bewegen heel natuurlijk mee met elke stoot.

Voor- en achterkant
Een kakmadam neukt zoals je weet alléén op stand, deze slettebak doet het in álle standjes. De levensgrote Mega Fuck Slut Mega Masturbator verschilt namelijk met de andere Fuck me Silly poppen doordat deze zowel aan de voorkant als achterkant een realistische vorm heeft. Leg je de masturbator dus op haar buik, dan krijg je een mooie rug met twee welgevormde billen tot je beschikking. In deze stand neuk je haar doggy style tussen haar schaamlippen of lekker diep anaal. De pop kun je ook vanaf de zijkant neuken. Kortom, de slet is zo plooibaar als de pest, niks is te gek. Ben je geen billen- maar een tietenman? Schuif hem dan fijn tussen haar zachte borsten voor een spannende booby fuck.

Eigenschapen op een rij:

– Naam: Mega Fuck Slut Mega Masturbator
– Merk: PipeDream Extreme
– Categorie: Love Dolls
– Levensgrote vorm
– Levensecht aanvoelend materiaal (TPR)
– Realistisch gevormd
– Waterproof
– Geen weekmakers
– Gewicht: 17000 gram
– Afmeting verpakking: 68.6 x35.6 x21. cm
– Kleur: Huidkleur

›› Bestel dit product in de winkel / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

Advies: Gebruik onze kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Kortingscode is (onderstreept): masturbator. Deze code kun je invoeren op de bestelpagina. Verzending is gratis.

Demonstratie video


Als je op de foto klikt of tikt, dan ga je naar YouTube.com.

Fuck Me Silly Mega Masturbator

Het oudste en populairste model uit de PipeDream Fuck Me Silly-reeks is de Fuck Me Silly Mega Masturbator. Voor de borstenman niet veel an, maar voor de billenman een feest! Wat steekt ze die kont toch lekker naar jou uit! Deze levensgrote bilpartij in Doggy Style positie is gemaakt van heel zacht en levensecht aanvoelend Fanta Flesh life like skin en is daardoor niet alleen heel zacht maar ook opvallend flexibel. Het materiaal voelt heel sexy aan en beweegt mee met elke stoot. De billen wiebelen en schudden heel natuurlijk. Dat je de heup het beste op zijn hondjes kunt neuken betekent niet dat je haar niet in andere standjes kunt gebruiken. Zo’n ander standje is het heerlijke cowgirl standje. De Fuck Me Silly Mega Masturbator is groot en zwaar. Voor de beleving is de 10 kilo aan gewicht geweldig. Afmetingen zijn; 36 cm. (lengte) 43 cm. (breedte) 41 cm. (hoogte). Plaats je haar op bed of op de tafel, dan heb je de juiste hoogte. Pak haar vervolgens bij haar middel en begin te neuken. Na gebruik maak je de pop eenvoudig schoon. 

›› Bestel dit product in de winkel / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

Advies: Gebruik onze kortingscode, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Kortingscode is (onderstreept): masturbator. Deze code kun je invoeren op de bestelpagina. Verzending is gratis.

 

Demonstratie video


Als je op de foto klikt of tikt, dan ga je naar YouTube.com.

Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator

Tot nu toe heb ik uitsluitend Fuck Me Silly producten besproken die speciaal gemaakt zijn voor hetero mannen. Een masturbatie toy die bedoeld is voor vrouwen is de Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator. En vanzelfsprekend(!), ook mannen die van anale seks houden mogen deze Dude lekker misbruiken. De Fuck Me Silly Dude van het merk PipeDream Extreme is een sexy atletisch mannen torso met tussen zijn benen (waar zijn de benen?) een indrukwekkend grote erectie. Deze toy boy is levensgroot en gemaakt van Fanta Flesh life like skin, het zachte en flexibele TPR rubber dat aanvoelt als een echt lichaam. De Dude heeft een torso die is gezegend met lekkere stijve tepels, een mooie sixpack en een levensechte stijve penis. De pik heeft een lengte van 20.3 centimeter en een diameter van 4.45 centimeter en is zowel geschikt voor vaginaal als anaal gebruik. Dit maakt dat deze masturbator niet alleen door vrouwen maar ook door mannen kan worden gebruikt. Niet alleen spannend voor solo spelletjes, maar ook samen met een partner.

De Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator heeft levensechte ballen die je stevig kunt vastpakken. Onderaan de ballen bevindt zich een anus. Deze opening is rekbaar en geschikt voor penetratie. De Fuck Me Silly Dude is waterproof en 100% veilig voor het lichaam. Advies: gebruik altijd wat glijmiddel op waterbasis en reinig de toy na gebruik eenvoudig met een toy cleaner. De Fuck Me Silly Dude is groot en zwaar. Voor de beleving is dat fantastisch. Leg hem op zijn rug op bed en smeer zijn pik maar lekker in. Het gewicht is 11.5 kilo. Afmetingen zijn; 68,6 cm. (lengte) en 48.3 cm. (breedte). Lengte Penis: 20.3 cm. Diameter Penis: 4.45 cm.

›› Bestel dit product via Vibratorplaza.nl / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

Demonstratie video


Als je op de foto klikt of tikt, dan ga je naar YouTube.com.

Fuck My Face mega masturbator

De Fuck Me Silly mega masturbators missen armen, benen en een hoofd en zijn kortom gemaakt onder het motto: als er maar en gat in zit. Maar zijn mannen écht zó simpel? Nou. Nee. Daarom zijn de poppen voorzien van twéé gaten: een vagina en een anus. Is dat alles? Nou, goed dan. Voor de mannen die verlangen naar nóg meer is er de Fuck My Face mega masturbator van het merk Pipedream Extreme. Dit is een compleet 3d hoofd voorzien van blonde of bruine haren, opgemaakte ogen, (wijs)neusje, en gestifte, volle lippen. Het perfecte pijpmondje!

Die lippen kun je namelijk uit elkaar trekken, zodat je jouw erectie diep in haar keeltje kunt rammen. Het gezicht weegt maar liefst 3,5 kilo en voelt aan als echt warm vlees. Het is gemaakt van Fanta Flesh waardoor de blowjob zeer realistisch aanvoelt. Wanneer je met wat glijmiddel aan de penis het hoofd staat te neuken, krijg je echt het gevoel dat je oraal wordt bevredigd. Het warme Fanta Flesh lifelike skin zal jouw penis omsluiten, zodat je het gevoel krijgt haar mond met elke centimeter van jouw mannenvlees te vullen. Wanneer je nu begint te neuken, ga je ervaren hoe warm en strak zij is, en hoe vreselijk lekker de zuigkracht is. En weet je wat óók spannend is? Je kunt de pop tijdens het pijpen aan haar haren trekken. Als jij dat bij Truus uit de kroeg doet, dan krijg je geheid een heiter voor je treiter.

De Fuck My Face heeft aan de onderkant een handige, krachtige zuignap waarmee je de kop op een vlakke ondergrond kunt zetten, zoals een tafel, in bad of tegen de douchewand, de kop is 100% waterdicht. Je kunt gerust in het hoofd klaarkomen, schoonmaken gaat eenvoudig met een beetje toycleaner en wat warm water. Zul je een beetje lief voor haar zijn? Ze komt net van de tandarts vandaan.

›› Bestel dit product via VibratorPlaza.nl / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

Demonstratie video


Als je op de foto klikt of tikt, dan ga je naar YouTube.com.

Fuck My Big Fat Titties Borsten Masturbator

Misschien heb jij wel niets met al die billen en geniet jij veel meer van grote borsten. Maar met grote borsten is het oppassen geblazen, want kijk je daar te lang naar dan *pats*. En als je erin knijpt… Dan sta je op #MeToo. *hak* En dat wil je niet! Wat vind je van de Fuck My Big Fat Titties Mega masturbator?

Naar deze tieten mag je uren kijken. En je mag ze aanraken! Je mag ze strelen, masseren en kneden, kortom: je mag ermee spelen zoals jij dat wilt. Zuig aan de roze harde tepels of knijp er lekker in. En als je daar opgewonden van raakt, dan schuif je jouw pik er tussen en duw je de tieten lekker tegen elkaar aan voor een heerlijke titfuck. De borsten van de Fuck My Big Fat Titties Masturbator hebben een dubbele D cupmaat en zien er niet alleen bijzonder realistisch uit, ze voelen ook opvallend natuurlijk aan. De volle ronde prammen zijn gemaakt van zacht en flexibel Fanta Flesh materiaal dat aanvoelt als een echte huid. De Fuck My Big Fat Titties kun je gebruiken zoals jij dat graag wilt, bijvoorbeeld staande (zoals op de foto) maar je kunt de pop ook op de rug leggen en haar zo tussen de omhoog staande borsten neuken. De Fuck My Big Fat Titties is 100% waterdicht, dus neem jouw rondborstige vrouw gerust mee onder de douche. Daar wordt zij NAT van!

›› Bestel dit product via VibratorPlaza.nl / Ook te koop bij Bol.com
›› Bekijk alle modellen / Ook te koop bij Bol.com

 

Demonstratie video


Als je op de foto klikt of tikt, dan ga je naar YouTube.com.