0

De 5 meest verkochte neukmachines

Het hele leven draait maar om één ding: NEUKEN. Maar zo simpel is dat niet, want we neuken op veel manieren. 'Naaien’ bijvoorbeeld voelt heel anders dan ‘pompen’ en bij ‘dreutelen’ en ‘bibberen’ denk je aan ingedutte bejaarden en niet aan onstuimige pubers, want díe ‘vozen’, ‘palen’ en ‘bonken’ erop los. Wel drie keer op een dag! Op alle plekjes en in alle standjes en in alle gaatjes. We neuken allemaal: van de werkster (die ‘emmert’ en ‘sopt’) tot de professor (die ‘cohabiteert’). Ook Koning Willem en Koningin Maxima neuken (pardon). Niet in standjes maar OP STAND. ORANJE BOVEN!

Maar om te kunnen neuken heb je een partner nodig. En wat nou als die er even niet is? Dan kun je overwegen een neukmachine te kopen. Toegegeven: zo'n mechanisch apparaat kust, vingert en beft je niet, maar een seksmachine blijft je onvermoeibaar neuken, nachtenlang als jij dat wilt. En soms is dat gewoon even het enige waar je echt behoefte aan hebt. Vandaag vertel ik je wat bij Masturbator.nl de 5 meest verkochte neukmachines zijn. Ook geef ik wat achtergrondinformatie. Ik leg uit wat een seksmachine precies is en voor wie het apparaat bedoeld is. Ik vertel ook hoe je zo'n stotende dildo machine gebruikt en wat de verschillen zijn tussen de modellen. 

De meest verkochte neukmachines zijn: 1. Gigolo Fuck Machine (krachtige stootfunctie, maakt vrij weinig geluid); 2. Lichtgewicht Love Machine (met dildo's die kunnen trillen); 3. Roterende G- & P-Spot Machine (maakt een roterende beweging en stimuleert daardoor effectief); 4. Athena's Ultimate Sex Machine (dubbele penetratie, zowel vaginaal als anaal); 5. Motorbunny (de bekende Sybian maar dan beter en goedkoper.)

Aan dit artikel wordt gewerkt...

Bekijk ook eens
Gigolo Fuck Machine

€ 599,00

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
The Saddle Deluxe Sexmachine

€ 2169,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Athena's Ultimate Sex Machine

€ 2209,87

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis