0

Motorbunny Seksmachine - Beste alternatief voor de Sybian

Niet penetreren maar stimuleren

De meeste vrouwen hebben om tot een orgasme te kunnen komen directe stimulatie van de clitoris nodig. Daarom is het merkwaardig dat bijna alle seksmachines de clitoris stimuleren door stotende bewegingen te maken, want uit seksuologisch onderzoek blijkt dat penetratie voor slechts 20 tot 30% van de vrouwen effectief is. Dat betekent dus dat verreweg de meeste vrouwen niet (of heel moeilijk) kunnen klaarkomen als zij een gewone seksmachine gebruiken. Voor deze grote groep mensen is de Motorbunny Original Seksmachine ontworpen.

>> Bestel de Motorbunny Original Seksmachine

Advies: Gebruik onze 10% kortingscode. De code is (vetgedruk): masturbator. Deze code is geldig voor de gehele shop. Boven de 75 euro verzenden wij gratis.


De beste seksmachine voor vrouwen

De Motorbunny stimuleert de clitoris wèl op een effectieve manier. Deze machine maakt namelijk géén stotende bewegingen, zoals een gewone neukmachine dat doet. De dildo van de Motorbunny werkt veel effectiever: hij vibreert en roteert op hetzelfde moment. Deze vibratie- en draaibewegingen werken onafhankelijk van elkaar; de intensiteit van de vibraties en de snelheid van de rotaties zijn met de "Buzz" en "Twirl" functie gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening te regelen. Ook is het mogelijk om de Motorbunny Original via de gratis te downloaden Motorbunny App te besturen. Dit is heel aantrekkelijk voor jouw partner. Jouw lief kan op afstand de touwtjes in handen nemen. Extra spannend dus.

De Motorbunny Original wordt geleverd met diverse opzetstukken. Bovendien zijn er ook nog vele andere uitdagende modellen verkrijgbaar om zo jouw assortiment uit te breiden.


Girl-on-top positie

De Motorbunny is dus de beste seksmachine voor vrouwen omdat het apparaat de clitoris stimuleert door op hetzelfde moment vibratie- en draaibewegingen te maken. Maar er is nog een belangrijk verschil tussen een gewone seksmachine en de Motorbunny: op de Motorbunny gaat een vrouw altijd in de Girl on top positie zitten. Dit standje zorgt voor de beste stimulatie. Altijd in deze positie zal de dildo tegelijkertijd gaan vibreren en roteren, zodat zowel de clitoris als de G-spot optimaal worden gestimuleerd. De Motorbunny is geschikt voor vaginale en G-spot stimulatie, maar ook mannen kunnen genieten van de machine, omdat de Motorbunny ook geschikt is voor anale en P-spot (prostaat) massage.

Alle losse onderdelen zijn makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner. Dompel de machine nooit onder water.

Inhoud en afmetingen:
-Low, Small en Medium Attachement (de Low gebruik je solo en is voor clitoris stimulatie, de Small en Medium gebruik je in combinatie met de dildo sleeve)
-Low en High Riser (voor een ideaal bereik van de clitoris)
-Realistische dildo sleeve
-afstandsbediening met kabel (kabellengte 124.5 cm).
-universele adapter voor stroomaansluiting (kabellengte 221 cm).
-Uitgebreide Engelstalige handleiding

Het maximaal belastbaar vermogen is 181 kilo.

>> Bestel de Motorbunny Original Seksmachine


Beste alternatief voor de Sybian sexmachine

De beste seksmachine ter wereld is volgens kenners de Sybian Orgasme Sexmachine. De Sybian werkt exact op dezelfde manier als de Motorbunny en kwam al in 1987 op de markt. De Motorbunny Seksmachine is dus een kopie van de Sybian (ook wat uiterlijk betreft). Bij Masturbator.nl kun je niet de Sybian kopen maar wel de Motorbunny. De reden hiervoor is dat wij de Sybian te duur vinden. De Motorbunny is goedkoper en volgens bloggers wereldwijd net zo goed. Wij geven op de Motorbunny 10% korting. Voer tijdens het bestellen de volgende actiecode in (vetgedrukt): masturbator. De machine (prijs: € 999,00) kost met 10% korting dus nog € 899,10. 

>> Bestel de Motorbunny Original Seksmachine

Bekijk ook eens
Motorbunny Original Seksmachine + LINK Bluetooth Bundle

€ 999,00

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Motorbunny Opzetstuk Loli - Roze

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis