0

Mr. Limpy slappe packing dildo

Ik werd laatst door mijn geliefde uitgescholden voor SLAPPE LUL. "Ik heb ook niets aan jou", beet ze me toe. Het doet nóg pijn! Gelukkig lagen we niet in bed, want dat had ik niet overleefd. De Mr. Limpy dildo is óók een slappe lul, maar aan déze lul heb je wel wat! Nee. Je kunt de dildo niet in je kutje of kontje stoppen, althans: daar is ie niet voor gemaakt. Hij is immers niet in erectie. De Mr. Limpy is een zogenaamde packing dildo. Je draagt hem in je onderbroek of strap-on. De onderkant is helemaal plat, zodat hij comfortabel tegen je lichaam zit.

De Mr. Limpy Dick is dus een huidkleurige penis in slappe toestand. Dat is uniek voor een dildo. Ook speciaal is dat de dildo er niet alleen levensecht uitziet, maar ook nog eens bijzonder echt aanvoelt. Mr. Limpy Dick is gemaakt van het gepatenteerde Real Feel Super Skin; dit spul wordt ook gebruikt voor de binnenvoering van de heerlijke Fleshlight masturbators. De Mr. Limpy Dick is dus ongelooflijk zacht, rekbaar, buigzaam en plooibaar. Een lekkere lulhannes dus!

Mr. Limpy kun je bij Masturbator.nl kopen in verschillende maten: Klein, Medium en Groot. De kleine slappe dildo gebruik je als de lul subtiel zichtbaar moet zijn onder je kleding. De medium valt op doordat hij groter is dan ‘normaal’. Met de grootste maat dildo is de bobbel in je broek van een kilometer afstand te zien!

"Ben je blij om mij te zien of is dat een rol pepermunt in je onderbroek?"

Laat maar lullen!

›› Bekijk Mr. Limpy in de winkel