0

Njoy Pure Wand – Beste g-spot en prostaat dildo

Waar denk je aan bij een dildo? Waarschijnlijk aan iets langs en zachts dat lekker buigzaam is en misschien wel lijkt op een penis. In ieder geval denk je bij een dildo niet aan een lang stuk roestvrij staal. Toch is dat in essentie wat de Njoy Pure Wand is. Maar wat deze metalen dildo uniek maakt maar bovendien zeer effectief is zijn sterk gebogen schacht en de twee bollen op het uiteinde. De twee bollen zijn verschillend van grootte. Bolletje 1 = 2.5 cm. en bol 2 = 3.8 cm. Elke bol kan gebruikt worden voor vaginale en anale penetratie en G-spot en P-spot (prostaat) massage. Je leest het goed: de dildo is door zowel vrouwen als mannen te gebruiken. Om die reden wordt de Pure Wand vaak gekocht door koppels. De Njoy Pure Wand is volgens internationale sextoy testers zo effectief dat zij deze dildo unaniem beoordelen als de beste dildo ter wereld. De totale lengte van de dildo is 20.00 cm. De maximale diameter is 3,80 cm. Gewicht weten? 680 gram! Dat is zwaar. Laat hem niet op je tenen vallen! Maar zowel zijn lente als zijn gewicht hebben een duidelijke functie. Dat leggen we kort even uit. Wil je niet lezen en wil je de Njoy Pure Wand direct kopen, kijk dan op deze pagina of klik op de foto onder.

Bestellen

Lang en gebogen

De Njoy Pure Wand is dus niet toevallig zo langgerekt vormgegeven. Die extra lengte en vooral de gebogen vorm zorgen ervoor dat je tijdens het spelen overal goed bij kunt komen, maar ook dat je de juiste hoeveelheid druk kunt uitoefenen. Je moet het zo zien: de Pure Wand werkt als een soort hefboom waarmee je op haast magische wijze contact maakt met de G-spot of P-spot. Het metaal is vlug op te warmen of af te koelen. Een extra warme of koude dildo zorgt voor een extra fijne sensatie. Dit is trouwens het voordeel van alle metalen dildo's.

Een flink gewicht

Tot zover de vorm. Dan nu het gewicht. De Njoy Pure Wand weegt maar liefst 680 gram. Dat is wat je noemt ZWAAAR !!! Maar net als de lengte en vorm heeft ook het gewicht een belangrijke functie. Dat enorme gewicht is goed en misschien zelfs wel noodzakelijk omdat de G-spot maar ook de prostaat voor een effectieve massage flink wat druk nodig hebben. De Wand mag dan zwaar aanvoelen, de dildo is tóch prettig in gebruik. Het speeltje is van zichzelf al bijzonder glad maar met wat glijmiddel glijdt de dildo nóg makkelijker in en uit.

Kostbaar bezit

De Njoy Pure Wand is uit één stuk gegoten in 316 klasse medische kwaliteit roestvrijstaal en is met de hand gepolijst. Dit medische metaal is niet poreus dus de dildo is makkelijk schoon te maken. Daardoor is de Njoy Pure Wand 100% veilig voor het lichaam. De Pure Wand is dus niet alleen een genot om te gebruiken, maar ook een genot om naar te kijken en om vast te houden. De dildo is glad en duurzaam en zal altijd mooi blijven. Hij glanst werkelijk schitterend. Als je de dildo in je hand vasthoudt, dan voel je dat je iets kostbaars in bezit hebt. Luxueus en duur! En doordat de echte, originele Njoy Pure Wand is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, heb je er een leven lang plezier van. Tenzij de inbreker hem meeneemt! Maar betrap jij op tijd de inbreker, dan sla je het wijf de hersens in. ;-)

Bestellen

Waarom de beste dildo ter wereld?

Onze informatie is afkomstig van het leuke weblog dildootjes.nl. Daar kun je een lang artikel lezen over de Njoy Pure Wand. Met demonstratie video's en reviews. Je leest wat de ervaringen zijn van bekende sextoy testers over de hele wereld en je leest ook hoe mannen de Njoy Pure Wand kunnen gebruiken. In de paragraaf Waarom is de Njoy Pure Wand de beste dlldo? geeft het blog 7 redenen. Hier komen ze (beknopt samengevat):

1. De Pure Wand weegt 680 gram. Dit enorme gewicht is functioneel omdat de G-spot maar ook de prostaat flink wat druk nodig hebben.
2. De afmetingen van de Wand zijn precies goed. Door de extra lengte en vooral de gebogen vorm kun je overal goed bijkomen en de juiste hoeveelheid druk uitoefenen. De Pure Wand werkt eigenlijk als een soort hefboom waarmee je op haast magische wijze contact maakt met de G-spot of P-spot. Het woordje ‘wand’ betekent niet voor niets ‘toverstokje’.
3. De dildo is gemaakt voor zowel g-spot als p-spot stimulatie en is dus ideaal voor koppels;
4. Het metaal is voor extra sensatie vlug op te warmen of af te koelen. Dit wordt Temperature Play genoemd. Een warme dildo voelt aangenamer tijdens penetratie en een koude toy geeft een aparte prikkeling.
5. Metaal is niet poreus dus de dildo is makkelijk schoon te maken. Daardoor is de Njoy Pure Wand 100% veilig voor het lichaam.
6. De Pure Wand is met alle soorten glijmiddelen te gebruiken;
7. De dildo is lekker zwaar en glanst je tegemoet. Je hebt het gevoel echt iets waardevols in handen te hebben. De dildo is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, je hebt er dus een leven lang plezier van.

›› De Njoy Pure Wand is hier te koop

Bekijk ook eens
Njoy Pure Wand

€ 160,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis