0

Palm Power Massager Oplaadbare wand vibrator (+ reviews)

Vandaag bespreek ik de Palm Power Personal Massager van het merk Swan Vibes. Te koop bij Masturbator.nl. Waarom is dit een goede wand vibrator? Over het algemeen geldt dat een goede wand vibrator makkelijk te hanteren moet zijn, zacht aanvoelt aan de huid en bovenal in staat moet zijn krachtige, diepe en masserende vibraties te leveren. Aan al deze eigenschappen voldoet de Palm Power. Met glans, mag ik zeggen. Want over dit apparaat schrijven internationale sextoy testers in hun reviews bijzonder positief. Zij beoordelen deze massager met een 10. Verderop in mijn bijdrage vertel ik je meer over hun ervaringen.


In het kort

Hieronder staan de twee verkrijgbare wand vibrators. De Palm Power Personal Massager is oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel, de Jenga sluit je met zijn vaste stekker aan op het lichtnet. De apparaten vibreren even krachtig en de vibraties zijn traploos regelbaar. Voorzien van PowerBullet® motors. Met 1 knop bedien je de vibrator. Naarmate je de knop langer ingedrukt houdt, gaat de wand harder vibreren. De bediening is op een handige plek aan de bovenkant aangebracht.

De Palm Power heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt de wand vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen. Ook is de Palm Power te gebruiken als massagestaaf waarmee heel doeltreffend gespannen, harde spieren los zijn te trillen en weer soepeler zijn te maken. Lengte: 19.50 cm. Licht in gewicht, ligt prettig in de hand en is makkelijk hanteerbaar. Geluidsniveau is normaal. Geschikt glijmiddel: waterbasis. Als je de Palm Power Personal Massager gaat kopen, kijk dan even op de bestelpagina onder het kopje "Wij adviseren je: Massager Sensual heads" Dit zijn twee fijne opzetstukjes die je eenvoudig op de bal-top kunt vastmaken.

Advies: Gebruik onze 10% kortingscode. De code is (vetgedruk): masturbator. Deze code is geldig voor de gehele shop. Boven de 75 euro verzenden wij gratis. 


Bestellen

palm power wand vibrators

>> Bekijk alle PalmPower vibrators


Palm Power Wand vibrators voor diepe, intense vibraties

De Palm Power Personal Massager is geliefd om zijn enorme 'POWER'. Met 'kracht' bedoel ik niet dat het apparaat alleen maar heel hard kan trillen; het gaat erom dat een goede wand massager een diepe, intense trilling moet kunnen produceren. Bekende sex toy testers spreken in hun reviews altijd over: <em>'strong, deep and rumbly vibrations, right where you want them, even on the lowest settings.'</em> Deze ‘rumble’ of robuuste trillingen voel je intens waardoor je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen, óók wanneer je de vibrator in zijn laagste trilstand hebt staan.


Wat maakt de Palm Power populair?

De Palm Power is populair bij vrouwen die zichzelf beschouwen als een zogeheten 'Power Queen'. Voor hen geldt: een clitoris vibrator kan niet krachtig genoeg zijn. De Palm Power is dermate effectief dat deze massager vaak wordt aangeraden aan vrouwen die moeilijk tot een orgasme kunnen komen. Ook de bekende Europe Magic Wand massager en de DOXY zijn heel krachtige vibrators met bijzonder intense trillingen. Maar deze apparaten zijn zó extreem krachtig dat ze de vullingen uit je mond trillen. (Grapje. Je kunt ze ook in een lagere stand zetten!) Wel waar is dat deze twee apparaten het nadeel hebben dat ze groot en zwaar zijn en niet erg stil zijn. Nu is het zo dat alle wand vibrators met een krachtige, dus grote motor, geluid maken, en dat zijn vooral die apparaten die direct op het lichtnet worden aangesloten. De Palm Power Personal Massager is oplaadbaar en daardoor stiller. De oplaadbare LELO Smart Wand - Large is trouwens de stilste van alle wand vibrators.

Bestellen

palm power wand vibrators
>> Bekijk alle PalmPower vibrators


Voordelen vergeleken met andere wand vibrators

De Palm Power Personal Massager maakt ook wat geluid, maar is gelukkig stil genoeg en is veel stiller dan bijvoorbeeld de DOXY en de Europe Magic Wand. De Palm Power heeft meer voordelen. Dit speeltje is gemaakt van zachte materialen en voelt heel fijn aan op de huid. De vibrator is kleiner, lichter en daardoor makkelijker hanteerbaar, hij ligt lekker in de hand, dit in tegenstelling tot de DOXY en Europe Magic Wand. De DOXY is bijvoorbeeld 34 cm. lang, en weegt 882 gram. De Europe Magic Wand is 32 cm. lang en weegt 670 gram. De Palm Power is slechts 19.50 cm. lang en weegt maar 250 gram. Dit zijn merkbaar grote verschillen.

De Palm Power heeft niet alleen meer comfort, hij ziet er ook elegant uit. Andere wand vibrators zien er vaak uit als medische instrumenten. De Europe Magic Wand, die iets weg heeft van een microfoon, vind ik persoonlijk gewoon een lelijk ding. Maar misschien is het grootste voordeel van de Palm Power zijn prijs. Die is met zijn € 74,95 ronduit voordelig, afgezet tegen de prijzen van de DOXY (€ 119,95) en de Europe Magic Wand (€ 129,95).


Conclusie

Voordelen op een rijtje (in vergelijking met de DOXY en Europe Magic Wand massager): de populaire Palm Power Personal Massager is veel kleiner, duidelijk lichter en makkelijker hanteerbaar. Bovendien voelt deze massager comfortabeler aan en maakt minder geluid. Omdat het oog ook wat wil: de PalmPower ziet er elegant uit. Gaat het jou puur om de POWER, dan zijn de DOXY en Europe Magic Wand massager de beste. Maar daarna komt in kracht toch zeker de PalmPower en dit apparaat is een stuk goedkoper. De LELO Smart Wand - Large is nóg duurder, maar deze massager heeft weer een paar andere voordelen: hij ziet er nog luxer uit, is de stilste van allemaal, kun je opladen met USB-kabeltje en is 100% waterdicht zodat je er zelfs mee in bad kunt. De LELO Smart Wand - Large wordt algemeen beschouwd als de krachtigste oplaadbare wand vibrator.


Beoordelingen van toy testers zijn positief

De bekendste internationale toy testers zijn Cara Sutra en Emmeline Peaches. Deze twee bloggers hebben voor hun reviews werkelijk honderden vibrators getest. Beide vrouwen noemen zichzelf POWER-Queens, hun beider favoriete vibrator is de DOXY en de Hitachi Magic Wand massager (in Nederland en andere Europese landen te koop als de Europe Magic Wand). Cara Sutra schrijft over de PalmPower: "This is the most powerful vibrator I have ever seen, felt, used or owned – bar none. (...) I love my Palm Power Wand. It gets a 10 out of 10 from me. Pros: Power, easy to handle, quiet enough."

Naast deze 3 voordelen heeft het apparaat volgens haar ook een paar nadelen: de Palm Power is niet waterdicht en kan alleen gebruikt worden met glijmiddel op waterbasis. In zijn aller hoogste stand begint de vibrator meer geluid te maken.

Emmeline Peaches beveelt de Palm Power ook aan. Zij schrijft:

"The Palm Power Mains Powered Massager Wand is an intensely powerful, impressively condensed wand vibrator which has a permanent place in my bed-side drawer. I recommend it for anyone who is thinking about buying a wand vibrator, as I’m pretty sure that this toy won’t disappoint."

Bestellen

palm power wand vibrators
>> Bekijk alle PalmPower vibrators


Powered By PowerBullet®

De Palm Power Personal Massager kan zijn extreme kracht leveren door de zogeheten PowerBullet® technology. PowerBullet® motors zijn opmerkelijk krachtige motors die voorzien zijn van een type batterij met een bijzonder lange levensduur. Het bedrijf schrijft op zijn website: “<em>PowerBullet® is famous for its magnificent power. It focuses on providing the fiercest energy and is becoming the major source of motor technology for all vibrating products.</em>”

Na wat eigen onderzoek en wat Googlen ontdekte ik dat deze technologie ontwikkeld is door het bedrijf BMS Factory. Dit is hetzelfde bedrijf dat de Swan Vibes collection op de mark brengt. The Swan collection bestaat uit Tarzan-, G-spot en Wand vibrators (Palm Power). Al deze producten zijn gemaakt van hoge kwaliteit medische siliconen. Swan Vibes heeft door de jaren heen diverse prijzen gewonnen. In Europe voor ‘Best luxury product line’, ‘Most innovative Company’ en ‘Best product line’. In Noord-Amerika werd het bedrijf uitgeroepen tot ‘Sex Toy company of the year’.

Bekijk ook eens
Palm Power - Personal Massager Wand Vibrator

€ 82,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Palm Power - Jenga Stimulator Wand

€ 91,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis