0

Waarom een kleine dildo kopen? Advies

Is groter altijd beter? Welnee. In tegendeel: kleiner is vaak fijner! Dat geldt voor auto's en voor schulden. Maar zeker ook voor dildo's. Vandaag geef ik kort advies over wat de voordelen zijn van een kleine dildo.

›› Bekijk alle kleine dildo's
›› Welke mini dildo is de beste keuze? 


Voordelen kleine dildo

Voordelen kleine dildoOm te beginnen zijn mini dildo's kort van stuk, vaak niet langer dan 14 of 15 centimeter. Daardoor liggen ze fijn in de hand en zijn ze goed te richten. Doordat kleine dildo's zacht en buigzaam zijn, zijn ze ideaal om de clitoris en de kleine en grote schaamlippen mee te masseren. Natuurlijk kun je mini's ook inwendig gebruiken. Dit brengt ons op een tweede voordeel: mini dildo's zijn dun van vorm, vaak hebben ze een omtrek van zo'n 2.8 tot 3.8 centimeter. Een slanke dildo is heel geschikt voor mensen die beginnen met een dildo. Wanneer je nog nooit een dildo hebt gebruikt, dan is het raadzaam om niet met een te grote te starten. Een kleine, slanke dildo is ook ideaal als je hem anaal wilt gebruiken. Gebruik je wat glijmiddel, dan glijdt alles nóg beter.


Welke modellen?

Wanneer je in dit overzicht de kleine dildo's met elkaar gaat vergelijken, dan valt op dat veel exemplaren eruit zien als een echte penis. De dildo's zijn huidkleurig, hebben een gladde, ronde eikel en op de schacht zitten kleine dunne of wat dikkere adertjes. Die zorgen tijdens de penetratie voor wat extra stimulatie. Soms hebben realistische dildo's onderaan een balzak en vrijwel altijd zijn de lulletjes voorzien van een krachtige zuignap. Daarmee zet je de dildo stevig vast op een vlakke ondergrond, zodat je hands-free kunt gaan genieten. De dildo's zijn gemaakt van heel zacht en flexibel PVC-materiaal, dat veilig is voor het lichaam.

De meest verkochte kleine dildo's zijn: de European Lover - Small, de G-Girl Dildo- Style 5 en de King Cock 15 cm - Vleeskleurig. Deze dildo's zijn niet alleen populair, ze hebben ook de beste kwaliteit.

›› Bekijk alle kleine dildo's
›› Welke mini dildo is de beste keuze? 


Moeite met penetratie?

Moeite met penetratie?Er is nog een reden waarom je een kleine dildo zou willen kopen. Een kleine, slanke dildo is ook aan te raden voor vrouwen die problemen ondervinden met penetratie. Dit wordt vaginisme genoemd. Vrouwen met vaginisme ervaren pijn tijdens penetratie. Bij vaginisme trekken de bekkenbodemspieren onvrijwillig samen, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt iets in de vagina te stoppen. Met een kleine, slanke dildo kun je gaan oefenen om weer iets in de vagina te stoppen. Speciaal hiervoor bestaat de Inspire Vaginisme Dildo Set. Deze collectie bestaat uit 5 heel dunne dildo’s met oplopende diameters en lengtes. Zo kun je beginnen met de kleinste en dunste dildo (1,25 cm) en in jouw eigen tempo toewerken naar de grootste dildo, die nog steeds heel smal is (3,25 cm). De bedoeling is dat je door te trainen (weer) gaat wennen aan penetratie. Hierdoor verdwijnt vaak ook de angst om te penetreren, waardoor je weer kunt gaan genieten van masturberen en seks met je partner. De Inspire Vaginisme dildo’s zijn gemaakt van goede kwaliteit siliconen en hebben een handige trekring voor een veilig en makkelijk gebruik.

›› Bestel in de winkel


Welke mini dildo is de beste keuze?

European Lover Small kleine dildo

European Lover Small kleine dildoWaarom moeten pikken altijd GROOT, GROTER, GROOTST en DIK, DIKKER, DIKST zijn? Wat een ONZIN! Juist een klein lulletje kan overal goed bijkomen. Neem nou de European Lover Small van het merk You2Toys. Dit is een kleine en smalle dildo die lijkt op een echte penis. Het pikkie heeft een gladde, verdikte eikel en op zijn schacht zitten duidelijk zichtbare en voelbare aderen. Die zorgen tijdens het spelen voor extra stimulatie.

De realistische eigenschappen van deze mini dildo gecombineerd met het heel buigzame materiaal zorgen ervoor dat de European Lover Small bij elk lekker plekje kan komen. Je kunt het dildootje in je kutje steken maar het is ook lekker om hem anaal te gebruiken. Met de zuignap kun je de dildo op een vlak en glad oppervlak vastzetten voor handsfree plezier.

Is het jou ook opgevallen? Deze lul heeft geen BALLEN. Maar ach... Daar hebben meer mannen last van. :-)

Lengte: 16 cm * Ø : 2.3 - 2.8 cm

›› Bestel in de winkel


King Cock Realistische Kleine Dildo - 14 cm

King Cock Realistische Kleine Dildo - 14 cmJe herkende hem meteen, hè? De lul van je eerste vriendje! Nou ja, LUL? Zeg maar lulletje, want hij was maar klein. Maar wat stond-ie fier overeind! Het Amerikaanse bedrijf PipeDream heeft die piemel voor jou verbluffend realistisch nagemaakt. De King Cock mini dildo is met de hand vervaardigd en ziet er niet alleen uit als een echte penis, maar voelt ook bijzonder natuurlijk aan. Het speeltje is gemaakt van heel buigzaam PVC rubber dat ftalaat-vrij, latex-vrij en hypoallergeen is. De Cock Realistische Dildo is slechts 14 centimeter lang en hij heeft een maximale diameter van 4 centimeter.

De dildo heeft een mooie, gladde eikel en op de schacht zitten adertjes. De dildo is heel zacht en bijzonder flexibel maar ook stevig zodat je er fijn mee kunt penetreren. Op de plek waar de ballen horen te zitten bevindt zich een krachtige zuignap waarmee je de pik op een glad en vlak oppervlak kunt vastzetten. Neem hem mee onder de douche of in bad, hij is 100% waterdicht. Dankzij zijn kleine, slanke vorm is deze natuurgetrouwe dildo zeker geschikt voor beginners. Gebruik hem in combinatie met een glijmiddel op waterbasis voor een comfortabele penetratie.

›› Bestel in de winkel


G-Girl Dildo- Style 5

G-Girl Dildo- Style 5Hij ziet er een beetje uit als lulletje rozenwater in eigen persoon. Maar pas op hoor! Dit doetje doet je verbazen als je hem gaat gebruiken. De G-Girl Dildo – Style 5 van You2Toys is niet voor niets een van de best verkochte kleine dildo's uit ons assortiment. De dildo is 13 cm. lang en heeft een omtrek van slechts 2,5 centimeter. Dit slanke maatje maakt de dildo heel geschikt voor beginners. Daarnaast is hij ook ideaal voor spannende anale spelletjes.

De G-Girl Dildo heeft een realistisch uiterlijk. Naast dat hij een witte huidskleur heeft, bezit hij ook een roze gladde en wat verdikte eikel, met eronder kleine huidplooitjes en rond de stam bevinden zich gedetailleerde aderen, die tijdens het penetreren voor extra stimulatie zorgen. Het speeltje is gemaakt van veilig PVC, is heel buigzaam en heeft een brede krachtige zuigvoet, zodat je handsfree kunt genieten.

De G-Girl Dildo is lekker laag geprijsd. Je koopt dus een pikkie voor een PRIKKIE.

›› Bestel in de winkel


Dillio Mr. Smoothy - Paars

Dillio Mr. Smoothy - PaarsMogen wij je voorstellen aan Mr. Smoothy? Deze kale gladjakker naait je waar je bijstaat! Daar is de kleine, slanke dildo voor gemaakt. Mr. Smoothy is 14 cm. lang (invoerdiepte: 12.50 cm.) en heeft een diameter van slechts 2.80 cm. De Dillio Mr. Smoothy dildo van het merk PipeDream is vervaardigd uit topkwaliteit Amerikaanse rubber waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt en bijzonder flexibel is zodat hij meebuigt met elke beweging.

Doordat de dildo een rechte, super gladde schacht heeft glijdt hij gemakkelijk naar binnen. Zijn brede platte voet zorgt ervoor dat je de dildo zowel vaginaal als anaal kunt gebruiken. De dildo past in de meeste strap-on harnassen, zodat de toy geschikt is voor mannen, vrouwen en partners die van pegging houden.

De brede voet aan de onderkant dient tevens als zuignap zodat je handsfree van de dildo kunt genieten. Kenmerkend aan alle typen Dillio dildo’s is dat hun zuignap zich superkrachtig vasthecht aan bijna elk glad en vlak oppervlak. Kortom, Mr. Smoothy is een ontzettende PLAKKER! Zelfs tijdens de meest wilde spelletjes blijft de zuignap stevig vastzitten. Je komt nooit meer van hem af. ;-)

Uitverkocht ›› Bekijk alle kleine dildo's


All Black Realistische Dildo Zwart - Extra Klein

All Black Realistische Dildo Zwart - Extra KleinFantaseer jij ook al je hele leven lang over...

...een lekkere zwarte hunk met een micro-penis? 7 centimetertjes lang als hij bere geil is?

Zo'n stoere bink met maatje pink is de extra kleine dildo van het merk All-Black. Dit wuppie is slechts 7 centimetertjes lang en heel smal: 2 cm. in diameter. Het lulletje heeft een glad eikeltje en van onderen bezit hij balletjes. Zo groot als knikkertjes. Maar vergis je niet! Deze ukkepuk voelt heerlijk aan. De dildo heeft een platte onderkant en is gemaakt van zacht en glad TPR materiaal waardoor hij makkelijk is in te brengen. Het materiaal is buigzaam en eenvoudig schoon te maken. Houd de dildo onder de lopende kraan en behandel hem met een milde zeep. Zijn kleine, smalle formaat maakt de dildo geschikt voor beginners en voor anaal gebruik.

›› Bestel in de winkel


Realistische Dildo Huidskleur - 15 cm

Realistische Dildo Huidskleur - 15 cmWaarom moet een LUL altijd GROOT zijn? Wat is er mis met KLEIN? Niks! Als hij maar lekker hard is. En een paar stevige ballen heeft. Want een echte vent heeft KLOTEN. Wat vind je van de Kleine Realistische Dildo van het merk EasyToys? Dit pikkie bestaat in een witte en zwarte uitvoering. De dildo is huidkleurig, de eikel is rond en glad en op de schacht bevinden zich kleine adertjes. De schacht heeft een invoerdiepte van 11 cm en een diameter van 3,6 cm. Het speeltje is 15 cm. lang (totaal) en gemaakt van PVC. Dit materiaal is zacht, glad en soepel en is stevig genoeg voor een fijne penetratie.

Onderaan de dildo zit een balzak. Die zit daar niet alleen voor de sier, maar vooral ook voor een levensechte ervaring. Zet daarvoor de dildo met zijn sterke zuignap stevig vast op een vlakke ondergrond en laat je vervolgens heerlijk over de pik zakken. In een warm bad. Daar word je NAT van.

›› Bestel in de winkel

›› Bekijk alle kleine dildo's
›› Welke mini dildo is de beste keuze?

Bekijk ook eens
Realistische Dildo Met Balzak - 15 cm

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Realistische Dildo Met Balzak - 15 cm

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Archi Realistische Dildo Met Zuignap - 11,5 cm

€ 13,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
King Cock Realistische Dildo met Zuignap - 15 cm

€ 25,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
European Lover Realistische Dildo Met Zuignap - 16 cm

€ 27,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Inspire Vaginisme Dildo Set - 5 Stuks

€ 110,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Realistische Penis Buttplug

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Mistress FemDom Pegging Kit

€ 65,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis