0

Welke vibrators gebruiken camgirls tijdens webcamsex

Vandaag schrijf ik over welke vibrator je het beste kunt gebruiken tijdens webcamsex. Op de website PolderWebcamsex.com gebruiken de meeste camgirls de Lovense Lush 2.0. bullet vibratorLovense - Domi 2 Mini Wand Vibrator, en de OhMiBod Esca2 (met een live indicator lampje). Deze twee vibrators zijn de beste keuze als je een sextoy zoekt die je samen met jouw partner op grote afstand wil kunnen bedienen. Dat kan dus voor camsex, maar ook om er samen mee op openbare plekken te spelen, zoals in een restaurant of op een feestje. 

Lees verder...

Onze medewerker Peter van de afdeling Klantenservice ontving een e-mail van een bezoeker. Deze vroeg zich af welke vibrators camgirls gebruiken. Peter is niet zo bekend met webcamsex, dus hij begreep de vraag niet helemaal. Hij antwoordde de bezoeker: "Masturbator.nl verkoopt een paar honderd vibrators en deze zijn op zich allemaal geschikt tijdens een live sex showtje. Al onze vibrators vind je op deze pagina." Peter gaf ook een advies: "Veel mannen vinden het opwindend om een vrouw zichzelf te zien bevredigen met een krachtige wand vibrator, zoals de Europe Magic Wand. Dit is de populairste vibrator. De beste wand vibrator is de extreem krachtige DOXY Die Cast Vibrator - Zilver. Dit ding trilt de wimpers van je oogleden, zo extreem krachtig is hij. Peter kon zich voorstellen dat veel webcamgirls ook graag gebruik maken van een stotende dildo of vibrator machine. Zo'n sexmachine kan de dame (of heer) vol automatisch en hands-free neuken. Het voordeel daarvan is dat de performer de handen vrij houdt zodat ze met haar klant(en) kan blijven chatten."

›› Alle sextoys die je kunt gebruiken voor webcamsex vind je op deze pagina.


Welke vibrator gebruiken camgirls tijdens webcamsex

Welke vibrator gebruiken camgirls tijdens webcamsexPeter kreeg een mailtje terug. De bezoeker bedoelde een vibrator die klanten van webcamsex op heel lange afstand kunnen besturen. Peter is zich gaan verdiepen in het onderwerp en ontdekte dat voor webcamsex vaak interactieve sextoys worden gebruikt van het merk Lovense. Op de website Polderwebcamsex.com gebruiken veel camgirls de heel populaire Lovense Lush 2.0. bullet vibrator. De bekendste performer is Linda Lush uit de Powned documentaire Seksengelen. Haar naam heeft zij zelfs ontleend aan de Lush bullet vibrator, die zij vaak in heeft als zij een liveshow geeft. Zij noemt deze vibrator haar 'tip'- of 'fooi'-vibrator, omdat haar klanten tegen een extra eenmalige betaling van afstand haar speeltje extra hard of extra lang kan laten trillen. Linda Lush kun je vinden op deze pagina.  

Sommige mannelijke performers gebruiken de Lovense Max 2.0. masturbator. Deze zogenaamde teledildonics speeltjes kunnen via Bluetooth en Wifi worden bediend met behulp van de mobiele app. Dit maakt deze toys ideaal voor koppels die graag lekker ondeugend zijn en die een lange afstand relatie hebben. Op het weblog van Polderwebcamsex.com vind je een grappig geschreven review van een klant die tijdens zijn eigen webcamsex sessie de interactieve vibrator test. Deze toy is door de klant thuis te besturen. Die mogelijkheid is er als je met een dame privé gaat, maar ook als je anoniem met haar wil sexcammen. Op afstand spelen met een camgirl kost natuurlijk geld. Veel geld. Goedkoper is het om de Lovense Lush 2.0. bullet vibrator zelf te kopen en die samen met jouw partner te gebruiken als jullie samen webcamsex hebben. Maar je kunt de Lovense Lush natuurlijk ook gebruiken om er samen mee op openbare plekken te spelen, zoals in een restaurant of op een feestje. Wat je met de vibrator allemaal kun doen zal ik je nu gaan vertellen. Lees verder...

›› Bestel dit product in de winkel
›› Alle sextoys die je kunt gebruiken voor webcamsex vind je op deze pagina.

Lees ook: Wat is de beste vibrator om in je onderbroek te stoppen?


De Lovense Lush 2.0. bullet vibrator op afstand bestuurbaar

De Lovense Lush 2.0. bullet vibrator op afstand bestuurbaarDe Lovense Lush 2.0. stimuleert de G-spot met krachtige en diepe vibraties en deze vibrator doet dat zó effectief dat je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. De vibrator bedien je met de gratis en beveiligde Lovense App. In de app kun jij als drager toestemming geven aan jouw geliefde, zodat hij/zij de bullet op afstand kan besturen. Op die manier geef jij de controle dus volledig uit handen. Spannend! De Lush 2.0 is aan de buitenkant gemaakt van fluweelzacht siliconen. Je brengt de toy eenvoudig en comfortabel in met een glijmiddel op waterbasis. Speel je liever solo met de Lush 2.0, houd hem dan in de palm van je hand. Op die manier kun je hem gebruiken voor zowel G-spot als clitoris stimulatie. Hij kan trouwens ook anaal worden gebruikt. Zo kunnen jullie de rollen eens omdraaien! De bullet is stil genoeg om hem diskreet te kunnen gebruiken op openbare plekken, zoals in een restaurant of op een feestje. Of huppelend door de supermarkt! Je hebt vast nog nooit zó vrolijk in de rij voor de kassa gestaan. ;-)

›› Bestel dit product in de winkel
›› Alle sextoys die je kunt gebruiken voor webcamsex vind je op deze pagina.

Nieuw: Ohmibod Esca2 (met led-lampje in de staart)


Verbetere uitvoering

De Lovense Lush bestaat uit 2 uitvoeringen. De klassieke Lush en de vernieuwde 2.0.-versie. De 2.0. is wat duurder maar hij is ook beter. De verbeteringen zijn: 1. de antenne heeft een betere ergonomische vorm gekregen en is nu uitgerust met een veel krachtiger signaal. Dat laatste komt doordat de Bluetooth-chip naar de staart is verplaatst (deze zat eerst in de bullet zelf) . Hierdoor zal het niet snel meer gebeuren dat je tijdens het spelen de verbinding opeens verliest. 2. Het aan/uit knopje is verplaatst naar het uiteinde (op de staart) zodat je er makkelijk bij kunt komen als je de vibrerende bullet draagt. 3. De motor is wat groter gemaakt waardoor de trillingen niet alleen krachtiger maar ook wat dieper zijn. Die grotere motor vraagt gelukkig niet extra veel van de accu.

›› Bestel dit product in de winkel
›› Bekijk de demonstratie video

Bekijk ook eens
Lovense - Lush 2 Vibratie Eitje

€ 119,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Lovense - Max 2 - App Controlled Masturbator

€ 129,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Lovense - Domi 2 Mini Wand Vibrator

€ 129,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Lovense - Lush Vibratie Eitje

€ 119,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis