0

Fleshjack Boys - Diego Sans Sex Machine

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshjack Boys - Diego Sans Sex Machine

Een anus is een anus, zou je zeggen; een gat, meer niet. Maar dan vergis je je, want de anus van Diego Sans is heel speciaal. Dat ga je zelf ervaren als je jouw stijve in de Diego Sans Fleshjack masturbator steekt. De binnenkant van deze kunstanus is gemodelleerd naar de anus van Diego Sans. De sleeve gemaakt van zacht en flexibel materiaal, dat comfortabel en realistisch aanvoelt. De ribbels en noppen aan de binnenkant zorgen voor een optimale stimulatie bij elke stoot. De sleeve is in een harde behuizing geplaatst voor een discreet gebruik en een goede grip. Haal de sleeve na gebruik uit de behuizing en spoel hem goed schoon met toycleaner en water voor een goede hygiëne.

Tip: Lijkt het je lekker om tijdens het masturberen genomen te worden door Diego Sans, bestel dan ook de Fleshjack Boys - Diego Sans Dildo. Deze dildo is een exacte kopie van Diego Sans penis.

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Fleshjack Boys - Brent Corrigan Bliss

€ 79,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Fleshjack Boys - Colby Keller Lumberjack

€ 79,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis