0

Fleshlight Girls - Jessica Drake Divinity

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Girls - Jessica Drake Divinity

Wat heeft Jessica Drake toch een lekker klein kontje. Wat denk je? Zou die van jou erin passen? Met wat glijmiddel (bij jou) en de slappe lach (bij haar) moet het lukken. Nu Jessica nog even vragen of ze wil bukken... Droom lekker verder en gebruik tijdens het masturberen de Fleshlight Girls - Jessica Drake Divinity. Deze Fleshlight is gemodelleerd naar de heerlijke strakke anus van de bekende pornoster Jessica Drake. De sleeve is voorzien van ongekend echte details. Steek je jouw stijve in het heerlijk zachte materiaal en laat je hem langs de billen naar binnen glijden, dan voelt het écht alsof je Jessica's kontje neukt. De stimulerende ribbels, nopjes en verschillende kamers zorgen ervoor dat jouw penis optimaal gestimuleerd wordt waardoor jij een explosief orgasme krijgt.

Door de plastic behuizing heb je altijd een goede grip op de masturbator. De sleeve is verwijderbaar, zodat je hem eenvoudig schoon kunt maken. Gebruik voor deze Fleshlight altijd glijmiddel op waterbasis om het SuperSkin materiaal te beschermen. Reinig het met toycleaner na elk gebruik.

De Jessica Drake kont masturbator heeft net als alle Fleshlight modellen een heerlijk zuigende werking. De zuigkracht kun je zelf in sterkte en intensiteit regelen door aan de draaiknop aan de achterkant te draaien. Draai je de knop wat losser, dan vermindert de zuigkracht. Draai je de knop strakker, dan verhoogt de zuigkracht. En draai je te hard, dan laat ze een scheet. Héérlijk, tóch?!

© Masturbator.nl


Advies

1. Wat is een Fleshlight?
2. Waarom een Fleshlight kopen? Wat zijn de 3 voordelen?
3. Welke Fleshlights zijn er? Wat zijn de verschillen?
4. Handige en spannende hulpmiddelen
5. Voordelige starters pakketten
6. Hoe maak je de Fleshlight schoon?
7. Hoe lang gaat hij mee?
8. De geschiedenis

Alternatieven die wij aanraden
-
+