0

Fleshlight Mounts - On A Mission Positiekussen

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Hands-free Fleshlight Mounts - On A Mission Positiekussen

Voor wie in het bezit is van een Fleshlight, is het Mounts On A Mission sekskussen een geweldige aanvulling. Met dit ergonomisch vormgegeven positiekussen kun je namelijk jouw eigen Fleshlight hands-free gebruiken in het intense missionaris standje. Het enige wat je hoeft te doen is de Fleshlight in de speciale uitsparing te plaatsen en de kunstvagina in te smeren met wat glijmiddel. Daarna ga je op je knieën om je vervolgens heerlijk uit te leven. Het kussen blijft tijdens de actie goed op zijn plaats liggen en het zachte materiaal van de hoes voelt heel comfortabel aan tegen de huid. Jij kunt dus ontspannen jouw positie aannemen en genieten van een fijne hands-free masturbatie sessie. Het kussen is ook ideaal voor zogenaamde Stamina training techieken. Je zult merken dat je het stoten langer vol kunt houden en daarnaast dieper kunt penetreren dan je gewend bent.

Het Fleshlight Mounts - On A Mission sekskussen is niet alleen ideaal voor een realistische missionaris positie, je kunt het meubel ook tegen de muur zetten zodat je staande seks kunt nabootsen. Daarnaast is het positiekussen ook heel geschikt voor anale seks en orale verwennerij. Want terwijl jij daar gebogen over het kussen stotende bewegingen maakt, wil jouw partner jou misschien wel lekker op je billen slaan of jou vanachteren neuken. Op die manier geniet jij van een dubbele penetratie. Orale sessies behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wanneer jouw partner een dame is, dan kan zij gebruikmaken van een pegging voorbinddildo. Kortom, laat jouw fantasie de vrije loop en leef je uit, alleen of samen.

Het kussen is gemaakt van sterk foam en nep leer en het zakt niet in. Het is waterbestendig en gemakkelijk te reinigen met wat zeep en water. Je haalt een kwalitatief hoogwaardig seksmeubel in huis dat een lange tijd meegaat en voor veel hands-free plezier zorgt. Wij vermoeden dat je met dit kussen vaker gebruik gaan maken van jouw Fleshlight.

Alternatieven die wij aanraden
-
+