0

Fleshlight Pink Lady Value Pack

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Pink Lady Value Pack

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ben je van plan een Fleshlight te kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Met de Fleshlight Pink Lady Value Pack wordt het feest compleet! Deze set is namelijk ideaal voor starters! Je haalt om te beginnen een van de populairste Fleshlights in huis, te weten de Fleshlight Pink Lady. Dit klassieke model ziet er van buiten uit als een zaklamp en van binnen bestaat het uit Real Feel Super Skin®, een superzacht materiaal dat levensecht aanvoelt aan de penis.

De Fleshlight Pink Lady Value Pack bestaat verder uit diverse hulpstukken die de Fleshlight nog aantrekkelijker maken. De Shower Mount bijvoorbeeld is een handig hulpstuk waarmee je je Fleshlight op een gladde ondergrond kunt plaatsen, zoals in de badkamer, zodat je hands-free kunt genieten. Op die manier voelt het alsof je een vrouw staat te neuken.

In de set vind je ook Fleslight glijmiddel, toycleaner en onderhoudspoeder. Het glijmiddel maakt dat de vagina lekker nat wordt zodat penetreren makkelijk gaat. Met de toycleaner houd je je masturbator goed schoon zodat de toy lang meegaat en het onderhoudspoeder zorgt ervoor dat het levensechte gevoel van de kunstvagina blijft bestaan, ook bij intensief gebruik.

© Masturbator.nl


Advies

1. Wat is een Fleshlight?
2. Waarom een Fleshlight kopen? Wat zijn de 3 voordelen?
3. Welke Fleshlights zijn er? Wat zijn de verschillen?
4. Handige en spannende hulpmiddelen
5. Voordelige starters pakketten
6. Hoe maak je de Fleshlight schoon?
7. Hoe lang gaat hij mee?
8. De geschiedenis

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

€ 89,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Fleshlight - Shower Mount Douche steun

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Fleshlight - GO Surge

€ 59,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Fleshlight - Pink Lady Touch Vibrerend

€ 86,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis