0

Fleshlight Stamina Training Unit - Pure

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight Stamina Training Unit - Lady

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTIE: Op dit product krijg je 10% korting als je de kortingscode gebruikt. De kortingscode is: masturbator. Voer het woord masturbator in op de bestelpagina en je ziet de prijs direct met 10% omlaag gaan. Bestel je boven een totaalbedrag van 75 euro, dan verzenden wij jouw aankoop gratis.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

"De sleutel tot het langer in bed volhouden en de minnaar worden waar elk meisje van droomt is geen crème, geen pil, en geen drankje... het is OEFENEN." Dat lukt succesvol met de Fleshlight Stamina Training Unit - Lady. Lees maar...

De Fleshlight wordt beschouwd als de aller beste kunstvagina, omdat de binnenkant van deze masturbator aanvoelt als een echte vagina. De sleeve voelt warm, nat, strak en zuigend en de penis wordt tijdens het neuken gestimuleerd door noppen en ribbels. Kortom, heb je even geen liefje met wie je kunt vrijen, dan is de Fleshlight verreweg de beste vervanging. Een van de meest verkochte Fleshlights is de Fleshlight Stamina Training Unit - Lady. Dat dit model zo populair is is niet omdat het beter voelt dan de andere uitvoeringen, maar omdat de Fleshlight STU™ speciaal gemaakt is om mannen te leren hun zaadlozing uit te stellen.
 

Langer uithouden in bed? Trainen!

Een vroegtijdige zaadlozing is een veel voorkomend probleem, 1 op de 5 mannen heeft er zelfs serieus last van. Weinig mensen weten dat vroegtijdig klaarkomen een van de meest voorkomende seksuele aandoeningen is. Doordat de Stamina Trainings Unit nauwer is en de sleeve meer bobbels heeft dan de gewone Fleshlight, is dit speciale type masturbator ideaal als training. Door namelijk te oefenen verbeter jij jouw seksuele uithoudingsvermogen en technieken en lukt het uiteindelijk niet alleen tijdens het masturberen, maar ook tijdens het vrijen met een partner de zaadlozing uit te stellen. Fleshlight schrijft op hun website: “Als je het 10 minuten uithoudt in de STU, kunt je het 20 minuten met iemand in bed uithouden.” Maar dit rekensommetje geldt na training. Tot slot niet onbelangrijk: het gebruik van de Fleshlight STU zorgt voor intensere orgasmes (maar dat geldt ook voor alle andere type Fleshlights).

De Fleshlight Pink Lady STU wordt compleet geleverd met de exclusieve Gold Fleshlight Case. Voor het gebruiken van de Fleshlight STU is het een aanrader om de sleeve in warm water te leggen. De sleeve wordt hierdoor warm en voelt nog realistischer aan.

© Masturbator.nl


Advies

1. Wat is een Fleshlight?
2. Waarom een Fleshlight kopen? Wat zijn de 3 voordelen?
3. Welke Fleshlights zijn er? Wat zijn de verschillen?
4. Handige en spannende hulpmiddelen
5. Voordelige starters pakketten
6. Hoe maak je de Fleshlight schoon?
7. Hoe lang gaat hij mee?
8. De geschiedenis

Alternatieven die wij aanraden
-
+