0

FleshSkins - Blue Ice Grip

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

FleshSkins - Blue Ice Grip

Wie bekend is met de oude vertrouwde Fleshlight, kijkt waarschijnlijk raar op van de FleshSkins - Blue Ice Grip. Maar je zult ook verbaasd staan van dit uitstekende alternatief voor de klassieke Fleshlight. De toy is namelijk net zo goed en dát voor een lagere prijs. De binnenkant van de Blue Ice Grip voelt huidzacht aan en het materiaal is zó gestructureerd dat het de penis optimaal stimuleert. De Blue Ice past dankzij zijn unieke vormgeving perfect in jouw hand of in de hand van jouw partner. Je vingers steek je eenvoudig door de speciaal daarvoor gemaakte gaten aan de zijkant. Door de Blue Ice op deze manier vast te houden kun je zelf bepalen hoe strak de masturbator moet zijn en naar welke intensiteit je de Blue Ice brengt.

De FleshSkins - Blue Ice Grip is klein genoeg om hem overal mee naartoe te nemen. Het ontbreken van de plastic behuizing betekent dat omtrek geen probleem is - de one-size past echt iedereen.

Hoe gebruik je de FleshSkins - Blue Ice Grip? Je zorgt voor de beste pasvorm wanneer je jouw vingers in de vingergaten stopt. De vingergaten voelen zacht aan en zijn flexibel. Breng daarna een ruime hoeveelheid glijmiddel op waterbasis aan op je penis en laat hem naar binnen glijden. Je kunt gerust klaarkomen in de sleeve. Schoonmaken gaat namelijk eenvoudig. Spoel de sleeve grondig uit met warm water en reinig 'm met toycleaner. De Blue Ice heeft een lange levensduur als je hem na gebruik altijd goed schoonmaakt en goed laat drogen. De makers hebben de Blue Ice daarom voorzien van een speciale behuizing. Deze zorgt voor snellere droogtijden. Hoe? Plaats het FleshSkins-product na het schoonmaken op de droogstaaf, laat de toy volledig drogen en plaats vervolgens de dop op de behuizing om te bewaren.

© Masturbator.nl


Advies

1. Wat is een Fleshlight?
2. Waarom een Fleshlight kopen? Wat zijn de 3 voordelen?
3. Welke Fleshlights zijn er? Wat zijn de verschillen?
4. Handige en spannende hulpmiddelen
5. Voordelige starters pakketten
6. Hoe maak je de Fleshlight schoon?
7. Hoe lang gaat hij mee?
8. De geschiedenis

Alternatieven die wij aanraden
-
+