0

Hot Octopuss Pulse Solo Essential + Lux masturbator

Hot Octopuss Pulse masturbator

De Pulse III Duo is een heel bijzondere masturbator en dat zeggen wij niet over al onze producten. De Pulse III van het Britse bedrijf Hot Octopuss vibreert namelijk zo krachtig en effectief dat je zonder je handen op en neer te hoeven bewegen tot een orgasme komt. Dit is voor alle mannen in het algemeen natuurlijk een geweldige ervaring, maar speciaal ook voor mensen met een lichamelijke handicap. Zij hebben wel de lusten maar niet de lasten! Denk aan iemand met MS (Multiple sclerose) die door energietekorten snel moe is of zich moeilijk kan bewegen of iemand met een spierziekte die zichzelf niet kan aftrekken omdat hij daar de kracht voor mist in zijn armen en handen. De masturbator heeft 6 verschillende vibratiepatronen en is volledig waterdicht en werkt met knoppen op het apparaat zelf maar ook met een draadloze afstandsbediening. De toy is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel.


PulsePlate Technology™

De vibraties waarmee de Pulse III werkt zijn geen gewone trillingen die we gewend zijn van een conventionele vibrator. De Pulse III werkt met de unieke en gepatenteerde PulsePlate Technology™. Deze techniek laat trillingen op een bepaalde frequentie als het ware ‘schudden’. In de medische wereld waar artsen de PulsePlate Technology™ al een tijdje toepassen, wordt dat 'schudden' ‘oscilleren’ genoemd. Door de ‘oscillaties’ ontstaat er een type vibratie die zo diep het weefsel binnendringt dat het mogelijk wordt met een half-stijve of helemaal slappe penis tot een orgasme te komen.


Erectieproblemen

Dit lukt je met geen enkele andere vibrerende masturbator en dat maakt de Pulse III Duo bijzonder geschikt voor mannen die erectieproblemen hebben. Dat kunnen dwarslaesie patiënten zijn die door een volledige verlamming geen erectie meer kunnen krijgen maar ook jonge mannen kunnen vanwege psychische factoren als faalangst, relatieproblemen en een negatief zelfbeeld last hebben van erectiestoornissen. Maar zij kunnen ook problemen ondervinden doordat zij bepaalde medicijnen gebruiken, bijvoorbeeld voor een depressie. Maar zeker ook mannen op leeftijd (met misschien diabetes of hart- en vaatziekten) zullen veel plezier beleven aan de Pulse III Duo.


Senioren

Ongeveer 72% van de Nederlandse mannen tussen de 71 en 80 jaar oud heeft weleens last van erectieproblemen. De penis wordt minder hard en blijft minder lang stijf. Het komt ook voor dat bij seksuele opwinding een erectie uitblijft. De bekende Amerikaanse seksuologen David Pittle (70+) en Joan Price (ook 70+) geven oudere mannen die het plezier in seks niet willen verliezen het advies de Pulse III Duo te kopen.

Voor senioren is de Pulse III Duo masturbator namelijk een effectief hulpmiddel om de penis opgang te brengen en langzaam volledig hard te maken. Mits die functie nog aanwezig is natuurlijk. Maar ook als de penis half-stijf blijft of helemaal niet hard meer wordt, lukt het mannen om tot een orgasme te komen.

Het enige wat zij hoeven te doen is de penis tussen de twee ruime, flexibele vleugels te schuiven en het apparaatje aan te zetten. Elk formaat penis past in de holle vibrator, in stijve, half-stijve of slappe toestand, het maakt niet uit. De zogenaamde ‘oscillaties’ wekken niet alleen gemakkelijk een hands-free orgasme op, het orgasme wordt door mannen veel heftiger ervaren en het voelt bovendien volkomen uniek aan.

Scroll of veeg omlaag voor alle beschikbare modellen

Hot Octopuss Pulse Solo Essential + Lux masturbator

Hot Octopuss Pulse Solo Interactive Masturbator

€ 169,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
PULSE SOLO LUX Masturbator Met Afstandsbediening

€ 149,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Pulse Duo Masturbator

€ 139,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis