0

Stotende Buttplugs

Wat een buttplug is en hoe die werkt hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Misschien heb je er op dit moment zelfs wel eentje in je kont zitten. Zo ja: geniet ervan! Maar geniet jij van een gewone buttplug of is het er eentje die kan vibreren? In het laatste geval zul je een stotende buttplug waarschijnlijk óók heel aangemaam vinden. Deze kun je kopen bij Masturbator.nl.  Scroll of veeg omlaag voor het productoverzicht.

Stotende buttplug

Een stotende buttplug of thruster analplug kan naast trillen ook met zijn kop stotende dus op en neer gaande bewegingen maken. Deze buttplugs werken met een afstandsbediening waarmee je makkelijk kunt schakelen tussen de vibraties en de stootfunctie. Er zijn vaak meerdere vibratiestanden (vaak 7) en een aantal stoot snelheden. De vibrators zijn meestal voorzien van een schacht die geribbeld is waardoor de anus extra wordt gestimuleerd. Ook prettig is de zuignap aan de onderkant. Daarmee zet je het speeltje vast op een gladde ondergrond zodat je hands-free kunt genieten. Je houdt zo dus je handen vrij om tijdens de anale stimulatie te kunnen masturberen. Je zult gaan merken dat doordat de anus wordt gemasseerd jouw orgasme veel krachtiger zal zijn.

Veilig te gebruiken

Buttplugs met een stootfunctie worden gemaakt door betrouwbare bedrijven als You2Toys, PipeDream en Master Series. Dat betekent dat de speeltjes bestaan uit zacht en glad siliconen materiaal dat tijdens gebruik zorgt voor een comfortabel gevoel. Het ultra-hygiënische elite siliconen materiaal zorgt ervoor dat je deze Thruster zelfs de gehele dag kan dragen voor een super lange extatische ervaring.

Waarom is de stotende buttplug lekker?

Waarschijnlijk vertellen wij niets nieuws, maar de anus en het gebied eromheen bestaat uit talloze heel gevoelige zenuwen die bij aanraking, zoals strelen, likken en stoten, een lekker geil gevoel opleveren. Mannen hebben zo’n 5 cm. binnenin de anus de prostaat zitten. Het masseren of ‘melken’ van de prostaat met bijvoorbeeld de stotende buttplug, levert een extra prettig gevoel op. Combineer je het stimuleren van de prostaat met masturberen, dan zal jouw orgasme zo’n 33% krachtiger zijn, zo blijkt uit onderzoek. Vrouwen zullen merken dat het stimuleren van de clitoris samen met anale penetratie een dieper en bevredigender orgasme oplevert.

Kortom, smeer zijn gladde koppie in met voldoende glijmiddel en laat je lekker neuken door deze vibrerende + stotende buttplug.

Meer weten?

Meer info en demonstratie video's vind je op de volgende websites:

1. dildootjes.nl
2. blog.vibratorplaza.nl
3. blog.shoppie.nl

Stotende Buttplugs

Stotende Anaal Plug met Afstandsbediening

€ 135,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Thunderplug Stotende & Vibrerende Anaal Vibrator

€ 177,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Magic Jingers Vibrerende/Stotende Buttplug

€ 92,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Elite Vibrating Ass Fucker

€ 88,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Thump-It Stotende Buttplug - Medium

€ 167,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Thunderplug Stotende & Vibrerende Prostaat Vibrator

€ 167,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Gyrating Ass Thruster Stotende Anaal Vibrator

€ 104,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
De Bigger Bang Stotende & Roterende Seksmachine

€ 449,00

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis