0

Fun Factory - BE.ONE Vinger Vibrator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

BE.ONE Krachtige Vinger Vibrator

Er is niets zo lekker als een ouderwets potje vingeren. Want met jouw eigen vinger kun je heerlijk friemelen en frutten of gewoon maar wat aankutten. Maar weet je wat ook heel goed werkt? Als je jezelf vingert met een vingervibrator. Een goede vinger vibrator is de BE.ONE van het Duitse topmerk Fun Factory. De BE.ONE schuif je tussen je wijs- en middelvinger. Hij zit dankzij zijn ergonomische en slanke vormgeving heel stevig en comfortabel. Laat de sextoy tussen je vingers rusten; je hebt er geen omkijken meer naar. De BE.ONE is een opvallend kleine vibrator maar dankzij zijn 2 fluisterstille motortjes trilt hij heel krachtig en diep, zodat je makkelijk kunt klaarkomen. De vibrator heeft 4 vibratiestanden en ritmes. Hij is oplaadbaar met USB-kabeltje en 100% waterdicht, zodat je ermee in bad kunt spelen.


Hoe werkt de BE.ONE Vinger Vibrator?

De BE.ONE Vinger Vibrator kun je op veel manieren gebruiken. Hij is ideaal als je wilt masturberen, maar de toy is ook geschikt voor koppels. Jullie kunnen elkaar tijdens het voorspel verwennen op alle gevoelige plekjes, zoals de nek, tepels, dijen, clitoris, testikels of penis. Kun je tijdens het neuken wel wat extra stimulatie gebruiken, pak dan de BE.ONE Vinger Vibrator erbij en houd hem tegen de clitoris. De BE.ONE is ook te gebruiken bij een blowjob. Met jouw vibrerende vinger kun je zachtjes zijn perineum strelen. Dit gebiedje tussen de testikels en de anus zit bomvol met zenuwuiteinden en is daardoor bijzonder gevoelig voor seksuele prikkels. Hij krijgt er een hardere erectie van.


Hands-free te gebruiken

Gebruik je de BE.ONE liever solo, dan is hij ideaal als hands-free vibrator. Je schuift hem gewoon tussen de schaamlippen. Daarna kun je fluitend gaan duimen draaien. Met zijn kleine, krachtige motortjes werkt de BE.ONE zich voor je uit de naad. ;-) De vibrator zet je aan door de grote Fun-knop even ingedrukt te houden. Daarna kun je kiezen uit 4 vibratie snelheden. Naast deze snelheden is er ook een zogenaamde “Flirt”-setting. Het verschil met een gewoon vibratie patroon is, dat de “Flirt”-setting je blijft verrassen. Deze instelling verandert de trillingen namelijk op subtiele en onverwachte manieren; soms zwaar rommelend, dan weer rustig strelend. Door dit afwisselende en willekeurige patroon blijf je naar meer verlangen. De “Flirt”-setting begint pas na 5 minuten weer van voor af aan. Ben je uitgespeeld? Je zet de BE.ONE uit door een paar seconden op de grote Fun-knop te drukken.

De BE.ONE werkt niet op batterijen maar is op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Op 1 volle accu kun je ongeveer 60 minuten spelen. Je kunt ermee onder de douche en in bad. Na gebruik kun je de BE.ONE gemakkelijk schoonmaken onder de kraan met lauwwarm water en een beetje toycleaner. Je bergt de toy op in de meegeleverde hygiënische opbergcase.

Alternatieven die wij aanraden
-
+