0

Bottom Buddy - Doggy Style Anus Masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Bottom Buddy - Doggy Style Anus Masturbator

Of jij nu homo, hetero of bi bent. Het maakt dit jongenskontje geen reet uit. De Bottom Buddy Anus Masturbator staat altijd voor iedereen klaar in het spannende Doggy Style standje. Wat heb je zó een mooi uitzicht op zijn twee zachte, ronde billen! Zie ze eens glimmen!

De Bottom Buddy is gemaakt van rekbaar en buigzaam TPR materiaal. De billen zijn groot, stevig en voelen levensecht aan. De heerlijke strakke anus heeft een smalle ingang die gevolgd wordt door een penetratie kanaal met intern een golvende structuur. De verschillende vormen en maten zorgen voor een extra intense stimulatie van de eikel. Onder de anus hangt een realistisch uitziende balzak, waardoor jouw solo-sessie een echt mannenseks avontuur wordt.

De masturbator is zwaar en heeft een platte onderkant. Dit maakt de toy geschikt om te gebruiken op bed of op tafel. Wat moeten we nog meer vertellen? Neuk deze knul op zijn hondjes. En BLAF hem helemaal vol !!!

Alternatieven die wij aanraden
-
+