0

Sasha Grey masturbator

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Sasha Grey ULTRASKYN Deep Throat Masturbator

Sasha Grey is misschien wel de beroemdste pornoster van deze tijd. Maar denk maar niet dat over 100 jaar van haar een standbeeld wordt opgericht. Want waar gaan de mensen dan naar staan kijken? Precies. Haar blote doos en pijpmondje. De mensen zullen elkaar aantikken en in elkaars oor fluiseren: Sasha Grey neukte niet alleen lekker, ze kon ook verdomd lekker pijpen!

Wil jij ook een blowjob van Sasha Grey? Dat kan met de Deep Throat Masturbator. Deze levensechte masturbator is een exacte kopie van Sasha's volle lippen. Breng een beetje glijmiddel aan en glij vervolgens van haar lippen over haar tong naar het achterste puntje in haar keel. Geniet van een sensationele deep throat ervaring en kom tot een heerlijk hoogtepunt. De gehele masturbator is gemaakt van ULTRASKYN dat levensecht aanvoelt. Daarnaast is de masturbator voorzien van een gesloten uiteinde waardoor er een zuigende sensatie wordt gecreëerd. Wanneer mag Sasha Grey jouw penis gaan verwennen?

© Masturbator.nl

Alternatieven die wij aanraden
-
+
Lil'Bullet Vibrator

€ 24,95 € 44,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Womanizer En We-Vibe Golden Moments Collection In Geschenkdoos

€ 160,00 € 388,00

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis